Tirsdag 17.10.2017 kl 12:24


Månedens solstråle

Skrevet av: Inger Lise Walle

Da har vi kåret månedens solstråle. Denne gangen for mai.


Vi i redaksjonen kan nok aldri få sagt tydelig nok hvor mye dere bloggere betyr for denne nettsiden. Dere deler erfaringer, minner, oppturer, nedturer, filmer og bilder. Dere oppmuntrer hverandre, tipser og støtter hverandre. Samholde på hunden.no er unikt. Hver måned kåre vi Månedens Solstråle. Dette blir en person som sprer litt ekstra glede rundt seg, og som vi har lagt litt ekstra merke til.

Månedens Solstråle for mai er ei dame de aller fleste av oss er blitt utrolig glad i. Hun deler og engasjerer. Hun lar gjerne hunden overta tastature, og sammen har de mange fantastiske og ærlige skriverier. Hun kommenterer mangt og mye, og hunden.no hadde vært veldig tomt uten henne.

Månedens Solstråle for mai er Puddelmor


Den tobeinte på bloggen heter Marianne, og jobber på ungdomskole. Hun er veldig glad i dyr, bortsett fra flått og andre insekter. Når det gjelder dyr, er det jo Toya som er favoritten fremfor alle.Toya er en liten puddelfrøken, med masse personlighet. Noe som tydelig kommer frem på bloggen til denne duoen.

Vi i redaksjonen syntes Marianne er helt fantastisk, og har tilført nettsiden mye positivitet.

Har du lyst til å vite mer om duoen Marianne og Toya? Da syntes vi du skal ta en titt innom bloggen deres.

Så håper vi Marianne fortsetter å dele opp og nedturer på hunden.no. Du er et forbilde, Marianne.


Slik velger vi ut Månedens Solstråle!

For hver måned setter vi opp et tidspunkt for når vi velger ut Månedens Solstråle. Det tidspunktet er det kun oss i redaksjonen som vet om, og hvilken dag, dato og klokkeslett vil variere fra måned til måned.

På det gitte tidspunktet går vi gjennom alle artiklene på forsiden på hunden.no og bloggene som ligger på forsiden på hunden.no/blogg. Her ser vi både på hvem som har kommentert og hvilke blogger som har fått mange kommentarer.

Vi legger ekstra merke til dem som gir spesielt hyggelige og/eller konstruktive kommentarer, og dem som blogger om noe helt spesielt de har gjort for andre eller hunden sin.

Videre tar vi tar en nærmere titt på dem som utmerker seg, da ser vi for eksempel på tidligere blogger vedkommende har skrevet og hvilke tilbakemeldinger de har fått i gjesteboken sin.


Premie

Til Månedens Solstråle vanker det en liten gave i posten.

Send navn, adresse og hvor mye hunden veier (sånn omtrent). Så vil postmannen legge en liten ting i postkassa deres.

Send informasjonen på e-post til ingerlise@hunden.no.
Hunden login

Temalinker