Tirsdag 17.10.2017 kl 12:20


Månedens stevneblogger

Skrevet av: Inger Lise Walle

Mange av hunden.nos bloggere er ute og konkurrerer i helgene. Her er en oversikt over hvordan det har gått på stevner, konkurranser og utstillinger i juni.


KarenSheltie - Norges Mesterskap 2017

I helgen sto vi til start i vårt første Norges Mesterkskap, noen sinne. Både for meg og Hjalmar. Jeg var spent på hvordan følelsen skulle være, og hvordan Hjalmar ville fungere, skriver Karen.

Les hele bloggen til KarenSheltie


Bellare - Dobbel elghundutstilling på Dombås

Når Fredrik var ferdig på jobb på fredag, pakka vi i bilen og kjørte rett til Dombås. Der hadde vi meldt Hera på til dobbel elghundutstilling, skriver Bellare.

Les hele bloggen til Bellare


KarenSheltie - Trondheim, andre uttakshelg

Jeg vet det er en del som har ventet på denne bloggen. Og det er flere grunner til at den har tatt litt tid. Jeg har fått meg en sommerjobb, som jeg startet på mandag etter stevne. Det har også vært andre personlige grunner utenom hund som har gjort at denne bloggen har tatt litt tid, skriver Karen.

Les hele bloggen til KarenSheltie


therese&bonzo - Rallystevne på Fosen

Denne helga var det Rally stevne på Fosen ikke langt unna hytta vår, så da dro jeg med meg to veninner + 5 hunder utover for å delta. Alle hundene jobbet godt hele helga og vi dro alle hjem med noen fine rosetter hver, skriver Therese.

Les hele bloggen til therese&bonzo


Dersom du har vært ute å konkurrert, og har skrevet en stevneblogg som du syntes burde være med i oversikten. Huk av på "Konkurranseblogg" under "Bloggtype" i bloggen din.
Hunden login

Temalinker