Tirsdag 17.10.2017 kl 12:12


Månedens solstråle

Skrevet av: Inger Lise Walle

Da har vi kåret månedens solstråle. Denne gangen for juni.


Vi i redaksjonen kan nok aldri få sagt tydelig nok hvor mye dere bloggere betyr for denne nettsiden. Dere deler erfaringer, minner, oppturer, nedturer, filmer og bilder. Dere oppmuntrer hverandre, tipser og støtter hverandre. Samholde på hunden.no er unikt. Hver måned kåre vi Månedens Solstråle. Dette blir en person som sprer litt ekstra glede rundt seg, og som vi har lagt litt ekstra merke til.

Alle vi på hunden.no har hatt  drømmen om egen hund en gang, og derfor sitter vi her. Det var slik det startet for vår solstråle for juni også. Selv skriver hun at hun har ønsket seg hund, hele livet faktisk, og som 23-åring kom drømmen i oppfyllelse.

Månedens Solstråle for juni er Ida-Noddy

Hun hadde nok sett for seg en litt større hund, men da hun så Noddy ble hun rett og slett forelsket. Og slik ble Ida hundeeier. Nå, noen år senere, deler hun mye på bloggen sin. Både hun og Noddy har sneket seg inn i hjertene våres, og vi i redaksjonen kan i alle fall ikke la være å smile når vi ser de herlige bildene av nydelige Noddy.


Det er artig lesning på bloggen til Ida, og hun skriver selv at hun var rådvill i starten. Da hun satt med en liten valp. Men etter en liten neve med kurs, masse tålmodighet og en hel haug med kjærlighet er han nå akkurat der hun vil ha han, godt plantet midt i hjertet ditt. Og vet du hva, kjære Ida, du er godt plantet i hjertet vårt.

Vi håper du fortsetter med dine herlige blogger, om både hverdager, artige påfunn og photoshoot's her på hunden.no.

Har du lyst til å vite mer om duoen Ida og Noddy? Da syntes vi du skal ta en titt innom bloggen deres.


Slik velger vi ut Månedens Solstråle!

For hver måned setter vi opp et tidspunkt for når vi velger ut Månedens Solstråle. Det tidspunktet er det kun oss i redaksjonen som vet om, og hvilken dag, dato og klokkeslett vil variere fra måned til måned.

På det gitte tidspunktet går vi gjennom alle artiklene på forsiden på hunden.no og bloggene som ligger på forsiden på hunden.no/blogg. Her ser vi både på hvem som har kommentert og hvilke blogger som har fått mange kommentarer.

Vi legger ekstra merke til dem som gir spesielt hyggelige og/eller konstruktive kommentarer, og dem som blogger om noe helt spesielt de har gjort for andre eller hunden sin.

Videre tar vi tar en nærmere titt på dem som utmerker seg, da ser vi for eksempel på tidligere blogger vedkommende har skrevet og hvilke tilbakemeldinger de har fått i gjesteboken sin.


Premie

Til Månedens Solstråle vanker det en liten gave i posten.

Send navn, adresse og hvor mye hunden veier (sånn omtrent). Så vil postmannen legge en liten ting i postkassa deres.

Send informasjonen på e-post til ingerlise@hunden.no.
Hunden login

Temalinker