Tirsdag 17.10.2017 kl 10:56


Mest lest i juli

Skrevet av: Inger Lise Walle

Ikke gå glipp av godt lesestoff. Her får du en oversikt over de mest leste artiklene og blogginnleggene, samt de mest besøkte bloggerne i juli.


Vi er glade for all aktiviteten her på hunden.no! I denne oversikten finner du ut hva som interesserte leserne på hunden.no aller mest i juli 2017. Dette er ingen konkurranse, så bloggerne som havner på listen oppnår ikke noe annet enn heder og ære. Og kanskje enda flere lesere!1. Kiropraktikk på hund

Oddrun Runde er utdannet veterinær, og etterutdannet dyrekiropraktor med internasjonal godkjenning. Hun forklarer at man kan forebygge mye med kiropraktikk.

Les mer


2. Fordeler med å la hunden sove i sengen

Forskere tror at du sover bedre ved å ha hunden i sengen sammen med deg.

Les mer


3. Dette gjør du ved huggormbitt

Det gjelder og holde hunden rolig, og komme seg til veterinær.

Les mer


4. Hundefoto: De tre bandittene

Å beherske kamerautstyret du har i hendene og vite litt om kameraets funksjoner er essensielt. Det har ikke så mye å si hva slags kamera du har, men at du kan å bruke det du har.

Les mer


5. Den lange veien tilbake

Stompa har vært i Oslo å operert skulderen sin. Det er nå veien tilbake til aktiv fuglehund starter.

Les mer1. Ida-Noddy (3)

2. Linda95 (1)

3. Puddelmor (2)

4. bartehund (ny)

5. Victoria92 (5)

6. rainbowdog (ny)

7. Langbein (4)

8. therese&bonzo (8)

9. Schafersnute (6)

10. OdaRF (7)

(Tall i parantes er fra forrige måneds plassering, står det ny, var bloggeren ikke på listen sist måned.)1. Å gjøre gråstein til gull…

...eller er det noen ganger omvendt? Spør Mille i sin blogg.

Les hele bloggen til Mille


2. Makalaus topptur

Det er blitt en årlig tradisjon å gå en tur til Makalausfjellet. Vi har som regel tatt turen på høsten, men i år ble det en midtsommertur i stedet - vakre Valdres, skriver Linda95.

Les hele bloggen til Linda95


3. Senior vs Junior

Odin er 11,5 år, og Mimbus er 2 mnd. Og de dagene Odin har vært her, har det knyttet seg et sterkt vennskapsbånd, skriver bartehund i bloggen sin.

Les hele bloggen til bartehund


4. Du har lov til å være missfornøyd

Jeg anser meg selv til å være relativt flink til å finne gode ting etter trening og løp med hundene mine. For alt er relativt, det er mange som er mye bedre enn meg, men også dårligere. For ja, selv om følelsen ikke er på topp. Så vet jeg hvor de har prøvd sitt beste å gjøre det jeg ber om, skriver KarenSheltie.

Les hele bloggen til KarenSheltie


5. Når hunden ser ut som en ballong

Det skulle bare være en herlig dag på fjellet med hundene. På to sekunder snur det, og blir litt skummelt, skriver ingerlisewalle i bloggen sin.

Les hele bloggen til ingerlisewalle
Hunden login

Temalinker