Onsdag 23.08.2017 kl 08:32


Trommevirvel.....

Skrevet av: Inger Lise Walle

Her er Årets Bloggere 2016!


Vinnerne våre får hver sin utgave av Trude Mostue sin bok "Dyrlegens Håndbok, Hund". Omtale av boken kan du lese HER. Bøkene er kjøpt av Kagge Forlag.

I tillegg blir vinneren liggende i egen banner på forsiden gjennom 2017, med tittelene sine.

Det alltid spennende med denne kåringen. For det er liten tvil om at det finnes utrolig mange flotte bloggere, med store talent her på hunden.no. Det er noe vi i redaksjonen setter enorm pris på. Denne nettsiden er ikke det samme uten dere.

Redaksjonen var har blitt enige om hvem som skal få de forskjellige tittelene. Vi har selvfølgelig tatt med deres stemmer i prosessen. Og her kommer resultatet.ÅRETS BLOGGER 2016 - PUDDELMOR -

Puddelmor tror vi de aller fleste her på hunden.no kjenner til. Det er mammaen til Toya. Hun legger igjen kommentarer både her og der, og har blogget jevnt og trutt gjennom året.

Marianne er lærer på en ungdomsskole. Hun liker dyr, bortsett fra flått og enkelte andre insekter. Toya er så klart favoritten over alle dyr, og hun betyr uendelig mye for Marianne.

Marianne har skrivekløe, hun liker ganske enkelt å skrive, det har hun alltid gjort. Etter at hun begynte å blogge, har hun faktisk funnet igjen den store skrivegleden. Marianne syntes rett og slett det er moro å fortelle om hennes og Toya sin hverdag, komme med tanker og meninger. Noe alvor og noe tull. Ekstra artig syntes Marianne det er når bloggen kommer på forsiden, og når Puddelmor-bloggen er månedens mest leste.

"Jeg er stolt over å bli nominert. Det betyr kjempemye for meg at hundefolket her inne legger merke til det jeg skriver. Samtidig har jeg veldig stor forståelse for at andre enn Puddelmor vinner en tittel i år, og jeg kan love at jeg kommer til å fortsette å blogge og kommentere uansett – for hunden.no er etter min mening det aller beste nettstedet for folk både med og uten hund."

Vi gratulerer Puddelmor med tittelen Årets Blogger 2016.

Besøk bloggen til PuddelmorÅRETS KOMMENTATOR 2016 - THERESE&BONZO -

Therese er 23år gammel og er fra, og bor i Trondheim. For tiden studerer hun til å bli barnehagelærer. I 1996, da Therese var 3år gammel, fikk familien deres første hund. En shetland sheepdog kalt Zacci. Zacci er nok grunnen til Therese sin lidenskap for hund, og at hun ble forelsket i rasen Shetland sheepdog.

Foto har også lenge vært en stor lidenskap, og i konfirmasjonen fikk Therese sitt første speilreflekskamerasom, som måttet lide seg gjennom timesvis av "photoshooter" på både ferier, til daglig og ikke minst i stallen, og nå av hunder. Å ta bilder er noe Therese koser seg med, og hun elsker å leke med instillingene og prøve ut nye måter å ta bilder på.

Friluftsliv har også en stor plass i Therese sitt hjerte, noe som resulterte i et årstudie i friluftsliv på Høgskolen i Volda. Hun elsker å gå på tur, lange og korte, men fjellet er nok det som trekker Therese mest. Tanken av utsikten fra toppen, og å gå i godt selskap ikke minst.

I dag har hun hundene Bonzo og Nemo.

"Å kommentere føler jeg er en del av det å være i miljøet her inne! For meg er det viktig å legge igjen mine spor i andre blogger, og vise at jeg leser og bryr meg om hva de andre tenker og opplever. Selv vet jeg hvertfall hvor glad jeg blir for gode kommentarer, og jeg regner med at alle her inn blir like glade! Jeg synes også selv at det gir meg noe tilbake å glede andre med kommentarer, og jeg blir alltid glad for tilbakemeldinger og svar i gjesteboka mi! Det gleder en "kommentators" hjerte!"

Vi gratulerer therese&bonzo med tittelen Årets Kommentator 2016.

Besøk bloggen til therese&bonzoÅRETS NYKOMMER 2016 - SIR.LUDVIG -

Kristine er ei 22 år gammel jente med mye pågangsmot og litt for mange baller i luften til enhver tid. Akkurat nå studerer hun til å bli varmeingeniør på fulltid og har deltidsjobb i skobutikk på si. De helgene hun ikke jobber er hun enten ute å farter med hund, eller med instrumentet hennes. Synet av Kristine på hesteryggen har dessverre blitt sjeldnere det siste året, men hun har også mye kjærlighet for de litt større hundene med høver.

Hund er noe Kristine alltid har hatt lyst på, men som var uaktuelt så lenge hun bodde hjemme.

Kjærlighet for dyr har hun alltid hatt og det har vært alt fra fisk- til marsvin og rotter- til hest. Kristine er en person som liker å ha ansvar for dyr, det gir henne masse glede. Hun er også jenta som løp rundt i nabolaget og gikk på tur med alle hundene, og meldte seg veldig raskt til å passe hunder om noen skulle bort på ferie.

Fotografering er en hobby som kommer å går litt ettersom tiden tikker. Kristine kjøpte sitt første speilrefleks for konfirmasjonspengene og det var hennes beste følgesvenn gjennom årene som gikk. Så kom VG2 og hun valgte foto som valgfag, det gjorde at hobbyen ikke ble en hobby mer. Derimot ble fotograferingen tatt opp igjen som hobby når Ludvig kom i hus. 

Og det er jo takket være Ludvig at denne bloggen ble oppdrettet.

"Jeg har ofte tenkt over hvorfor jeg gidder å bruke så mye av tiden min på å skrive blogg. Men svaret er alltid det samme. Når jeg ser alle de koselige kommentarene fra dere andre medbloggere og smilet kommer om munnen. Eller når jeg tar seg selv til å ligge å tenke på hvordan neste blogg skal se ut rett før du sovner. Ja, da er motivasjonen på topp! Bloggen her inne har på under ett år gitt meg nye bekjentskaper, ja til å med nye venner. Det har gitt meg masse kunnskap om hund og ikke minst flere smil i hverdagen."

Vi gratulerer Sir.Ludvig med tittelen Årets Nykommer 2016.

Besøk bloggen til Sir.LudvigÅRETS BILDEBLOGGER 2016 - LINDA95 -

Linda, ja, hun heter fortsatt Linda. Gjennom mange år har hun vært trofast blogger på hunden.no. Sist hun sjekket fødselsattesten, så skal hun ha kommet til denne verden påskeaften i 1995. Oppvokst blant høye fjell og dype daler i Valdres - plassen som er kjent for flere hytter enn innbyggere.

Skolen er hun heller ikke helt ferdig med, men hun jobber på apotek stort sett hver dag. Ikke vil sjefen kvitte seg med henne med det første heller. 

Linda kaller seg selv lidenskapelig opptatt av dyr - for nettopp hele livet har hun hatt stor forkjærlighet for firbente. Hun har hatt både katter og kaniner tidligere, og holdt på med hest frem til 2011.

I dag er hund og fotografering hennes største avhengighet. Hadde det ikke vært for hunden.no hadde jeg nok ikke hatt den like store interessen for fotografering i dag. Jeg er svært glad i å fotografere dyr, og naturen i sitt store mangfold.I 2016 publiserte hun 62 blogginnlegg, hvor 43 av disse var bildeblogger. Selv sier hun 2016 ikke har vært hennes mest aktive år, men det fotoåret hun har hatt, og delt med oss er unikt.

Hun eier Kenai, som egentlig heter noe så enkelt som  Zitara Star´s An Heart Of Wisdom. Vi har alle sett vakre bilder av ham.

"Motivasjonen for å ta bilder er Kenai. Hadde ikke han vært så enkel å ta bilder av, så hadde jeg virkelig ikke orket. Han er vanvittig fotogen, fin på bilder og enkel å stille opp i en location. I tillegg kan han den grunnleggende lydigheten, så sitt, stå, ligg, bli osv. gjør også fotograferingen mye lettere selvsagt. I tillegg er det gøy å fotografere når man har fin natur rundt seg, og fotoutstyr man trives med og som "tenker det samme som meg". Også liker jeg å dele bilder."

Vi gratulerer Linda95 med tittelen Årets Bildeblogger.

Besøk bloggen til Linda95


Premie

For å motta premien må dere sende en e-post til oss. Oppgi navn, tittel, og adresse. Så er premien på vei. Dere kommer også vises i en egen banner på forsiden i hele 2017.

Vi gratulerer så mye til alle, og skulle ønske vi kunne gi alle bloggerne like mye som dere gir oss.

Vi gleder oss til å følge dere gjennom 2017. Dette året kommer til å bli fantastisk!
Hunden login

Temalinker