Tirsdag 17.10.2017 kl 12:38


Bøker og media

Bytt påskekrimmen ut med en hundebok!

Hvorfor ikke bytte den tradisjonelle påskekrimmen ut med en av de mange klassiske, skjønnlitterære og spennende bøkene som er utgitt der en hund har hovedrollen? De fleste av disse bøkene er ikke å få kjøpt i bokhandelen, men bruk biblioteket eller let i et antikvariat.

Les mer

En god hjelp å ha

Trude Mostue har kommet ut med en ny bok, og selv om den ikke kan stille en diagnose, er den til god hjelp for hundeeiere.

Les mer

Tenk som en hund

Om du allerede har hund, eller ønsker å få en hund inn i familien, er denne boken et godt hjelpemiddel på veien til å bli en bedre hundeeier.

Les mer

Fra lite spennende ...

... til en bok jeg ikke kunne legge ifra meg.

Les mer

Grundig lærebok

Stress, angst og aggresjon. Et tema kanskje flere burde kunne noe om. Vi mennesker er ofte stresset, men hva med våre firebeinte venner?

Les mer

Berømte hunder

Hunder har alltid hatt en spesiell plass i menneskers hjerte. I denne boka får vi lese historiene til 25 berømte hunder, og blandt dem finner vi tre norske.

Les mer

Tren spor du og!

Boken "Gå spor. Fra nybegynner til ekspert" er et godt sted å starte for deg som vil begynne med sportrening. Om du ”bare” vil sysselsette hunden etter en dag alene hjemme, eller om du vil konkurrere, har denne boka svar på det meste du lurer på.

Les mer

Hundehistorie for voksne

"Hundens historie fra ulv til hund" er en utrolig lærerik og spennende bok. Likevel er den ganske tunglest, så dersom du ikke har stor interesse for historie kan denne bli slitsom å komme igjennom.

Les mer

En god bok for kommende oppdrettere

Boken "Hundeoppdrett for nybegynnere" er proppfull av nyttig informasjon rund temaet avl. Men for en som aldri har drevet med oppdrett var det et punkt som det skulle vært mer informasjon om.

Les mer

Verktøyet du trenger for å lykkes i agility

Boken Agility 1-2-3 gir en grundig og lettfattelig innføring i denne voksende hundesporten. Her finnes både detaljer om agilityhindre og hvordan mestre disse, såvel som generell hundedressur.

Les mer

Quizbok for den hundeinteresserte

Boken Hundequiz inneholder utfordrende spørsmål om blant annet raser, hundehold, aktiviteter og utstilling. Her er det noe å bryne seg på for en hver hundeentusiast.

Les mer

Kaprer enhver hundeelskers hjerte!

Filmen Hachiko: A Dog's Story er basert på en sann historie. Filmen er så fantastisk bra at alle burde se den.

Les mer

Skummelt med valp

Boken "Valpeoppdragelse" er basert på trening med positiv forsterkning, altså lek og belønning. Etter å ha lest denne boken ble det å ha en valp nesten litt skummelt.

Les mer

Grundig rasebok

Boken om Shetland Sheepdog er en komplett rasebok. Alt du trenger å vite om denne rasen i en bok.

Les mer

Enkel bok med spørsmål og svar

Veterinær Ellen Tangen har skrevet boken "Leve med hund". Det har hun gjort på en original og nyttig måte.

Les mer

Ikke nødvendig, men inspirerende

- Boken er nytenkende og hjelper hundeeiere til å jobbe med hundens mentalitet, sier vår anmelder Inger Lise Walle.

Les mer

En ordentlig barnebok for voksne

Denne boken er proppfull av gode råd og tips om hvordan man får barn og hunder til å fungere sammen på best mulig måte.

Les mer

Én bok for hele familien

- Denne boken kan til og med pappa lese! sa min eldste sønn etter selv å ha lest boka Hundens verden, og med det mente han at dette var boken for de som vanligvis ikke leser hundebøker. Skal man bare lese ÉN bok om hunder er dette boken.

Les mer

Dekker temaene hund og tur

- På tur med hund er en bok proppfull av gode tips og koselige historier, skriver vår anmelder Inger Lise Walle.

Les mer

En fantastisk lærebok

Det enkleste er oftest det beste. Boken "Gi labb - en bok for barnefamilier om det å ha hund" er en super bok. Først og fremst for barn, men også voksne.

Les mer

Systematisk og velinformerende

Boken ”Jakt med kortbeinte hunder” gir oss gode kunnskaper om rasene drever, beagle, dachs og basset, altså de drivende småhundene inntil 40 centimeter i mankehøyde, skriver vår anmelder Leif Harald Walle.

Les mer

- En grei bok å ha i hylla

- Boken tar for seg mange viktige temaer, og er godt illustrert med bilder. Den passer for en familie som vurderer å skaffe seg hund, skriver vår anmelder Inger Lise Walle.

Les mer

Bra innimellom

Boken Stell og pleie for hunden har mange viktige momenter, og kommer med en del gode tips. Likevel er mye av innholdet i boken litt unødvendig, skriver vår anmelder Inger Lise Walle.

Les mer

En nødvendighet for hundeeiere

Dette er en bok som veterinærer, kirurger og andre spesialister har vært med på å utvikle, noe som er tydelig. Med denne boken gir de hundeeiere, erfaren som uerfaren, en kunnskapsgave.

Les mer

Hundebøker med sjel og humor

Her er en samling med hundebøker som er litt utenfor det vanlige. Alle disse bøkene er en hyllest til hunden og ikke minst en hyllest til hunden som menneskets beste venn.

Les mer

Hyggelig lesing

Forfatter Thorbjørn Tufte har virkelig truffet hodet på spikeren. Alt leseren trenger, i tillegg til boken Hundeliv på jakt og hjemme, er kaffekoppen og et slumreteppe. Boken byr på mange koselige fortellinger.

Les mer

Utrolig bra og godt gjennomført!

Denne boken gir fuglehund-fansen noe å juble for. En flott skrevet bok, hvor vi får møte store, sentrale personer innenfor fuglehund-miljøet.

Les mer

Kortfattet og enkel

Boken ”Hunden min er ulydig!” er en helt grei guide til den uvitende hundeeieren, som ikke forstår hvorfor hunden er ulydig, eller hva som kan gjøres med problemet.

Les mer

Spennende bok om apport!

En helt genial bok som hjelper deg å lære hunden apport, uansett om den skal brukes i jakt, lydighet eller brukshundarbeid.

Les mer

Med hund på utstilling

Dette er den ultimate guiden for deg som ønsker å lære mer om hundeutstilling. Boken er veldig informativ og velforklart.

Les mer

Lek med meg!

- Boka er grundig og nytenkende, skriver vår anmelder Inger Lise Walle om den nye boka Lek med meg! Aktivitetshåndbok for hund og menneske.

Les mer

Hunden er for tykk

Boka "Hunden er for tykk" er velinformerende og kortfattet, skriver vår anmelder Inger Lise Walle.

Les mer

Berner Sennenhund

Pegasus Forlag har gitt ut boka Berner Sennen hund. - Boka er gjennomført og informativ, skriver vår anmelder Inger Lise Walle.

Les mer

Hunden login

20 Siste blogger