Tirsdag 17.10.2017 kl 12:34


Portretter

Veterinæren på fjellet

Det var kjærligheten som tok Oddrun Runde til Haukeli, og siden det ikke var mange arbeidsplasser der til en utdannet veterinær, så laget hun sin egen arbeidsplass.

Les mer

– Jeg liker samspillet og friluftsopplevelsen

Ola er kanskje mest kjent som sønn av Kjell Brennodden, men det er ikke alltid eplet faller nær stammen.

Les mer

Fra skoletaper til hundeekspert

Geir Marring driver Oslo Hundeskole, og er en av Norges kanskje mest kunnskapsrike instruktører.

Les mer

I forbifarten: Gudrun Tønnesøl Rystad

Gudrun Tønnesøl Rystad driver Sørlandets Hundehall, og lever drømmen.

Les mer

I forbifarten: Ingunn E. Aase

Ingunn Aase er leder i den Norske Old English Sheepdog klubben, hun kom tilfeldigvis over denne rasen som følge av en artikkel i lokalavisen! Og siden 1983 har det kun vært en rase for henne.

Les mer

I forbifarten: Ida-Helene Sivertsen

Hun har ingen egne hunder, men har likevel gjort seg bemerket i utstillingsmiljøet i Norge. Denne jenta vet hva hun driver med når hun viser frem hunder i ringen.

Les mer

I forbifarten: Merete Jacobsen

Når hun var fire år ble hun reddet fra å drukne av familiehunden, Pirko. I dag kan hun snakke med dyr og eier dyrekommunikasjonsskolen Flammehuset. Hunden.no tok en prat med Merete Jacobsen.

Les mer

I forbifarten: Frode Thane Larsen

Oppdretter Frode Thane Larsen har vært en stor del av schäfermiljøet i tjue år. Han mener at det beste man kan oppleve er å se liv bli til i valpekassa.

Les mer

I forbifarten: Arild Kristensen

Han er dypt engasjert i dvergschnauzeren og farter stadig på utstillinger. Vi møtte Arild Kristensen på Norsk Schnauzer Bouvier Klubbs stand.

Les mer

Byttet ut narkotika med hund

Han var motorsykkelkongen som ramlet i rennesteinen. Livet fikk han tilbake med minusgrader og hundekjøring.

Les mer

I forbifarten:
Tore Kallekleiv

Tore Kallekleiv driver Rugdelias Kennel sammen med Anne Grete Langeland. Han er en entusiastisk jeger. Bli bedre kjent med han!

Les mer

I forbifarten: Sindre Engen

Kennelmedarbeider ved FOD-gården, Sindre Engen, drømmer om at det en gang i fremtiden ikke skal være behov for omplasseringsgårder.

Les mer

I forbifarten: Tuva Thorson

Du har garantert sett Tuva sammen med de mektige ulvene på TV. Hunden.no tok en prat med kjendisen.

Les mer

Prinsen av schæfer-riket

Han eier en liten hær med hunder og blitt youtube-kjendis over natta. Men det viktigste Frode Thane Larsen kan oppleve, skjer i valpekassa.

Les mer

I forbifarten: Anne Grete Langeland

Anne Grete driver Rugdelias Kennel sammen med Tore Kallekleiv. Bli bedre kjent med henne.

Les mer

I forbifarten: Ronja Gujord

Hun tilbringer store deler av hverdagen med å forflytte seg fra sted til sted på turné i Norge. Likevel har hun tid til å trene hundene sine daglig. Her kan du bli bedre kjent med den ambisiøse cirkusdirektøren.

Les mer

I forbifarten: Vegar Nordby

Han er medlem av Norsk Adferdsgruppe for Selskapsdyr. Han har ikke hatt noen sære hunder. Ja, bli bedre kjent med Vegar.

Les mer

I forbifarten: Elisabeth Orvik Nilssen

Hun har et ønske om å hjelpe hundeeiere og deres hunder til et bedre liv -på sin måte, og startet sin egen hundeskole. Her kan du bli bedre kjent med den unge instruktøren fra nord.

Les mer

I forbifarten: Årets temablogger 2012

Victoria har fått mangle titler i sin tid som blogger på hunden.no og vi har blitt godt kjent med både henne og hundene. Hun har mange mål som hun ønsker å oppnå, finn ut hva de er her.

Les mer

I forbifarten: Runar Næss

Runar Chr. Næss er nok mest kjent for sin lange erfaring med ulv, men han har også lang erfaring med hund.

Les mer

I forbifarten: Årets Blogger 2012

Magni er en kjent blogger her inne, og hun er årets blogger for 2012, her kan dere bli bedre kjent med henne.

Les mer

I forbifarten: Årets Bildeblogger 2012

Caroline eier to hunder av rasen whippet som vi blir godt kjent med ved hjelp av bloggen. I denne artikkelen får du bli bedre kjent med Caroline og vite hvorfor hun valgte akkurat whippet.

Les mer

I forbifarten: Line Østerhagen

Line er med i hunden.no sitt ekspertpanel som hundeterapeut. Hvem tror du er hennes største forbilde?

Les mer

I forbifarten: Thomas Thiesen

Han fikk en tiende plass under VM i agility i Tsjekkia sammen med hunden Kick, men er agility alt de bruker tiden på?

Les mer

I forbifarten: Årets Nykommer 2012

Christine ble kåret til Årets Nykommer på grunn av hennes gode utvikling innen skriving og fotografering i løpet av året. Her kan du bli bedre kjent med henne.

Les mer

I forbifarten: Katinka Mossin

Hun var en av de første kvinnene som reiste med hundespann over Grønland og har over 50 hunder hjemme på kennelen.

Les mer

I forbifarten: Knut Houge

Han er sjefen over alle. Både på hunden.no og på søstersiden hest.no. Det er han som trekker i alle trådene, og som prøver å holde alle i sjakk.

Les mer

I forbifarten: Knut Pedersen

Når Knut ikke svarer på spørsmål i ekspertpanelet, holder han på med hundeskolen Familiehunden som han eier og er daglig leder for.

Les mer

I forbifarten: Rikke K. Masternes

Rikke er det nyeste skudde på stammen hos hunden.no. Første møte med nettsiden var når hun skulle dekke Finnmarksløpet helt alene. Her kan dere bli bedre kjent med henne.

Les mer

I forbifarten: Nina Haaland

Nina er en del av ekspertpanelet på hunden.no og svarer på spørsmål om Freestyle og heelwork to music. Her kan du bli litt bedre kjent med henne.

Les mer

I forbifarten: Marie Hatlevoll

Marie Hatlevoll jobber for det meste på hest.no, men stikker stadig nesa innom hunden.no også. Hun har ingen hund, men drømmer om det.

Les mer

I forbifarten: Inger Lise Walle

Inger Lise Walle har jobbet på hunden.no i tre år, så hun kjenner til de fleste krinkler og kroker her på siden.

Les mer

I forbifarten:
Marie Houge

Marie Houge er datter av sjefen selv, og har fulgt både hunden.no og søstersiden siden de ble opprettet. Marie er som poteten - hun kan brukes til alt, og hun har utallige talenter.

Les mer

I forbifarten: Lise Hatledal

Lise Hatledal er hunden.no's ekspert innen homeopati og naturmedisin. Til vanlig svarer hun på spørsmål fra leserne. Denne gangen har hun tatt seg tid til å svare på noen spørsmål om seg selv.

Les mer

I forbifarten: Inger Handegård

Inger har jobbet som freelancer på hunden.no så lenge som siden har vært til. Hun har servert oss utallige flotte artikler, og her kan dere lesere bli bedre kjent med henne.

Les mer

I forbifarten: Årets temablogger 2011

Årets temablogger har hatt en liten pause fra hunden.no, men er nå tilbake for fult. I løpet av 2011 skrev hun 30 temablogger, der 27 av disse fikk en plass på forsiden.

Les mer

I forbifarten: Årets nykommer 2011

Hunden.no får stadig nye bloggere, en av disse er Cabbon. Foruten nominasjonen som "Årets nykommer", var hun også nominert i tre andre kategorier. Her kan du bli bedre kjent med henne.

Les mer

I forbifarten: Årets bildeblogger 2011

Etter hvert som kvaliteten på bildebloggene her på hunden.no øker, blir konkurransen om tittelen "Årets Bildeblogger" hardere. I 2011 stakk Magni av med seiershatten, her kan du bli bedre kjent med henne.

Les mer

I forbifarten: Årets blogger 2011

Å bli kåret til Årets blogger krever mye, og Merethe har definitivt litt av alt som skal til for å komme til topps. Her kan du bli litt bedre kjent med henne.

Les mer

I forbifarten: Leif Harald Walle

Leif Harald Walle driver med fuglehunder, og brenner virkelig for sin utvalgte rase. Han har både sterke meninger, og et svar litt utenom det vanlige når det kommer til forbilde.

Les mer

I forbifarten: Stepanka Horakova

Stepanka Horakova jobber i Norsk Kennel Klubb, er forfatter og oversetter. Selv har hun to hunder, og hun har en aura som til tider gjør livet hennes veldig interessant!

Les mer

I forbifarten: Christian Flørenes

Christian Flørenes er hundeinstruktør og ekspert her på hunden.no. Han har drevet med agility, bruks og lydighet i en årrekke og har store planer for sin nye valp.

Les mer

I forbifarten: Sissel Grana

Sissel er dyretolk og åndelig lærer ved Sigrasenteret. Selv om hun ikke selv driver med noen sport innen hundeverden er det likevel en type hundeaktivitet som rører henne til tårer.

Les mer

I forbifarten: Geir Marring

Geir Marring driver Skandinavias største hundeskole og er en annerkjent hundeinstruktør. Hans fire hunder brukes i gjeting, men Geirs største mål dreier seg om en helt annen ekstremsport.

Les mer

I forbifarten: Turid Rugaas

Turid er internasjonal hundetrener, men kanskje mest kjent som forfatteren bak boken "På talefot med hunden". Hun jobber heltid med hund og har et helt spesielt mål her i livet.

Les mer

I forbifarten: Ketil Reitan

Ketil Reitan er ekspert i hundekjøring langdistanse her på hunden.no og har drevet med sporten i alle år. Han er eier av ikke mindre enn 43 hunder, og har et spesielt mål her i livet med tanke på neste generasjon.

Les mer

I forbifarten: Siri Segalstad

Siri er aktuell med boken "Agility 1-2-3". Hun har drevet med agility i en årrekke og er godkjent trinn 2 instruktør. Likevel er det også en annen hundesport hun kunne tenkt seg å prøve.

Les mer

I forbifarten: Tess Erngren

Tess Erngren er opprinnelig svensk, men bor i Oslo. Hun jobber som hundepsykolog og har to vidt forskjellige hunder, både i utseende og ikke minst i oppførsel.

Les mer

I forbifarten: Lena Boysen Hillestad

Lena har med sine 18 VM-gull vunnet det som er å vinne innen hundekjøring. Men når det kommer til OL har hun planene klare for neste generasjon.

Les mer

Hils på vår nye ekspert!

Kari Lund har lang erfaring med hund. Nå stiller hun opp som ekspert i bruks her på hunden.no.

Les mer

Spørsmål om freestyle eller heelwork to music?

Vår nye ekspert Nina Haaland kan svare deg. Hun har drevet med dette i flere år og var med på å starte Norsk Freestyleforening.

Les mer

Nå har vi fått en ekspert på jakthund

I vinter har hunden.no lansert flere nye eksperter. Nå får vi også en ekspert på jakt og jakthund. Leif Harald Walle har holdt på med jakt og jakthund siden han var 16 år gammel.

Les mer

Vår ekspert på konkurranselydighet

Vegar Nordby blir vår ekspert på konkurranselydighet. Vet du ikke hva det er, eller lurer på om det er noe for deg og hunden din, så er Vegar mannen å spørre til råds.

Les mer

Ny ekspert er lansert!

Wenche Ekeli blir ekspert her på hunden.no. Hun er utdannet hundefysioterapeut, og skal svare på spørsmål om rehabilitering av hunder.

Les mer

Ole Martin Nymoen er vår gjeterhundekspert

Ole Martin Nymoen har vært norgesmester og norsk-svensk mester i lydighet, men etter at han flyttet til Os i Østerdalen er det gjeterhunden som har stått i fokus. Han har vært norgesmester i gjeting, samt at han er dommer og instruktør i NSG.

Les mer

Ketil Reitan blir ekspert på hunden.no

- Hvor mange kilometer kan hunden trekke deg? Spør hunden.no sin nye ekspert på hundekjøring, Ketil Reitan. Han har kjørt verdens mest berømte hundeløp, Iditarod på 1800 kilometer, fire ganger.

Les mer

Homeopati og naturmedisinsk behandling

Lurer du på hva homeopati er? Hva det kan hjelpe for? Eller kanskje du kunne tenkt deg å prøve naturmedisinsk behandling, men har lyst å vite litt mer om det først? Nå kan Lise Hatledal svare deg på hva du måtte lure på innenfor naturmedisin og homeopati på hund!

Les mer

Nokia

Det er mye hun aldri skulle vært. Hun skulle ikke vært unnfanget, hun skulle ikke overlevd fødselen, hun skulle ikke ha overlevd de første ”sped-valp-dagene” og skulle ikke ha vært i stand til å trene agility lenger heller…

Les mer

Ny ekspert på dyrekommunikasjon

Lurer du på hvordan du kan kommunisere med hunden din? Hunden.no ønsker Sissel Grana velkommen som ekspert på dyrekommunikasjon, og nå kan du stille henne spørsmål!

Les mer

NKK svarer på dine spørsmål

Norsk Kennel Klub har fått sin egen ekspertspalte på hunden.no. Her svarer NKKs kommunikasjonsansvarlig Stepanka Horakova på spørsmål som gjelder NKKs virksomhet.

Les mer

Et hundeliv med nytt hjerte

Marit Bjørnstad Eriksen er en dame som kan ta pusten fra noen og en hver. Hun og mannen har 11 hunder og er oppdretter av to raser. I tillegg konkurrerer hun i lydighet, trener agility og mye, mye mer. Marit har et hjerte som banker for de to og firbeinte, og det er ikke en gang dèt hjertet hun ble ..

Les mer

Den engasjerte klikkeren

Da Knut Pedersen første gang hørte om klikkertrening opplevde han det som en åpenbaring. Dette var alternativet han hadde lett etter.

Les mer

- Jeg vil ha en høflig og sosial hund

En mann med klare meninger om hunder, hundehold og ikke minst hundeeiere. Bli kjent med Knut Pedersen. Han svarer på spørsmål fra våre lesere.

Les mer

Hunden login

20 Siste blogger