Linda Haugen

Blogg

Søndager er litt stille i seg selv. I dag fant jeg plutselig ut at jeg ville prøve meg på en EFIT - et foto i timen, slik at jeg fikk dagen til å gå. 

På fredag fikk vi besøk av Loke som skulle overnatte hos oss frem til i dag. Loke dro hjem tidligere enn antatt i dag, så dermed ble ikke Loke med på hele EFIT-en. Det har i grunnen vært en kald søndag, og enda kaldere var det lørdag kveld... Jeg har blitt forkjøla, så jeg prøver å ikke være for mye ute å bli kald. Kroppen har rett og slett vært verkende og slapp siden onsdag, så det er deilig med en helg hvor man kan finne igjen kreftene. Siden denne bloggen er publiser mandag, så kan jeg si at jeg var hos legevakten og da viste det seg at jeg hadde kraftig ørebetennelse... Håper bare jeg blir frisk til Dogs4All nå!

Allikevel, her er et bilde i timen slik denne søndagen har vært. 

09.00 - 10.00

Det var ikke bønn å få sove lenge denne søndagen. Ikke bare våknet hundene før kl 9 i dag, men med tett nese, hoste og alt som hører med, orket jeg bare ikke å ligge lengre. Vi sto dermed opp, og frokosten til hundene ble servert 9:30 i dag. 

10.00 - 11.00

Jeg er ikke kjent for å spise frokost så tidlig på morgenen, så jeg gikk like gjerne morgentur med hundene 10:30. Ikke en sjel å se ute, og det var helt stille. Jeg kjente lukten av egg og bacon da jeg gikk tur, og da kjente jeg på hvor godt det skulle bli å komme hjem etter tur, fyre i peisen og spise frokost. Hundene fikk gått en tre kvarters tid, så da kunne jeg etterpå gjøre litt husarbeid. 

11.00 - 12.00

Tid for litt husarbeid. Badet måtte vaskes, og jeg hadde litt oppvask fra gårsdagen som måtte tas. Nei, jeg har ikke oppvaskemaskin, men håper julenissen kommer med en i år. Vi fikk støvsuget, vasket og hengt opp klær. Kenai er selvsagt inkludert i husvasken! Loke holdt seg litt mer på avstand. 

12.00 - 13.00

Så litt snacks før Loke ble hentet. Loke er veldig glad i Dentastix, og han er en sær hund altså. Kenai spiser vel alt som kan spises og ikke, så han sier heller ikke neitakk til en Dentastix. Hundene fikk kose seg med denne mens jeg fullførte husvasken. 

13.00 - 14.00

Så fant vi sofaen, og satte oss ned der for å slappe av. Jeg foran PC-en, og Kenai la seg oppå buret sitt. Hehe. Her satt vi en god stund. 

14.00 - 15.00

I mellomtiden har Kenai forslyttet seg fra buret til beina mine i sofaen. Et kvarter etterpå begynte jeg å lage litt middag siden vi nemlig skulle på farsdagsfeiring i kveld.

15.00 - 16.00

Ut på tur igjen. Det var så utrolig vakkert lys ute, så vi måtte utnytte det. Det var grusomt kaldt, alle fall for en forkjølet meg. Vi tok litt godbitsøk i hagen i tillegg, men det ble også kaldt for små poter etter hvert. 

16.00 - 17.00

Vi satte oss litt ned igjen, men kom plutselig på at vi hadde glemt å pakke inn farsdagsgaven! Så, Kenai tok av seg den jobben og viste frem den ferdig innpakkede pakken. Rett etterpå dro vi i selskap, og mamma hadde laget deilig ostekake og sjokoladekake. 

17.00 - 18.00

Vi er nå da i farsdagsselskap hos foreldrene mine. Og, jammen tror du ikke Loke var der! Søsteren min tok med seg Loke like gjerne. Det ble ingen flere spennende bilder resten av kvelden egentlig. Vi satt der en del timer, hundene lekte og sov om hverandre. Derfor ble det en random bilde av pappa og Kenai. 

18.00 - 20.00

Vi er fortsatt hos foreldrene mine, så ingen spennende bilder nå heller. Tok et bilde av bordet, liksom. Jeg tok ingen bilder mellom 19.00 og 20.00 dessverre, derfor slår jeg sammen disse to. Ingenting spennende. Hundene sover under bordet og vi sitter og skravler før Farmen begynner. 

20.00 - 21.00

Ja, så dro vi hjem så vi rakk andre del av Farmen. Så, i dette tidsrommet så kjørte vi bil. Før Farmen fikk Kenai kveldsmaten sin, en liten tur ut, før vi satte oss i sofaen. 

21.00 - 22.00

Ja, så satt vi i sofaen for å se på Farmen da... 

22.00 - 23.00

Ja, så ble det kveld. I dag orket vi ikke mer. Vi fyret i peisen, tente noen telys og pakket oss inn i pleddet foran TV-en resten av kvelden. Og Kenai utnytter dette til det fulle ser det ut som. Haha. 

23.00 - 24.00

Ja, så ble vi også nødt til å legge oss. 23:30 gikk vi i seng. Først måtte vi fjerne litt hår fra sengen med klesrullen. Sånn er det å ha pelshunder!

Det var en fin søndag i grunnen. Ingen store prosjekter over oss eller planer, og det var litt deilig. Jeg avsluttet kvelden med en god dose Cosylan, så sov jeg heldigvis godt den natten. 

 

VI BLOGGES
Linda og Kenai

13. november 2017