Elisabeth Husberg

Blogg

Et valpebilde av Moya. Det vil si, noe av det søteste i verden; Cocker Spaniel i valpeformat! Man blir ikke rent lite valpesyk av slikt!

Dag 10 - Et valpebilde av hunden din

For det første, bare ett?! Moya var en aldeles herlig, liten ball av glede, fra det øyeblikket jeg møtte henne. Når vi kjørte hjem fra Sverige, der Moya er født på Kennel Guldkulan, krøllet hun seg sammen på brystet mitt med to tre pip etter mamma, før hun sovnet, og etter det var det liksom oss to. 

Jeg må legge med et til da, litt rebelsk må man være :) Men Moy er så forbaska søt, så det må jo være litt slingringsmonn. Moya var 10 uker da jeg hentet henne hjem fra oppdretter, pga en sommerjobb på Langedrag det året. Hun var derfor alene med mammaen sin i 2 uker etter at de andre valpene hadde dratt, så moren var nok greit lei av henne. Jeg vet ikke om det er 2 uker som var veldig godt for henne, eller om det var å trekke strikken for langt, men jeg er uansett evig glad for at oppdretter syntes det var greit, slik at det var akkurat Moya som endte opp hos meg.