Ida Cecilie og Noddy

Blogg

Noddy har vært syk, og på ett punkt var han innlagt på vetterinærklinikken på drypp. Det har vært veldig tungt for meg, og det slet meg rett og slett ut. Endelig er han på bedringens vei, og dette var vår første tur etter han ble sykSå gikk solen ned, og lysforholdene ble vanskelige. Jeg trenger nok ett mer lyssterkt zoom-objektiv etterhvert. Noen ganger savner jeg speilreflekskameraet mitt, men vi klarer oss nok fint uten speilrefleks, minner bilder det i bildene uansett. 


 Hunden.no gjorde det ikke lett å laste opp bilder, men jeg fant sånn halvveis ut av det, selv om det er mange av bildene som ikke vil bli lastet opp. Her er i alle fall noen av bildene fra turen vår!Elisabeth Husberg

22.november

Så fine bilder!!! Du milde :) Godt Noddy er på bedringens vei! Ja, dette med bildene er et mysterium for meg, ergo ingen bloggposter på meg i det siste. Hvordan gjør man det?

Marianne Glesaaen

22.november

Kjempefine bilder! Og det er så godt å høre at Noddy er på bedringens vei!

Linda Haugen

21.november

Utrolig fine og koselige bilder, Ida! Alltid moro å se bildene dine, du er så flink! Ser ut som dere hadde en veldig fin tur og nydelig vær. Digger de i sollyset!