Ida Cecilie og Noddy

Blogg

Snøen laver ned, og det har den gjort i hele dag. Når jeg stod opp i dag snødde det sidelengs og kulda beit tak når jeg lukka opp døra. Jeg hadde allerede i går planlagt å gå til jordet for å ta bilder i dag siden det var meldt så mye snø, men jeg må si det fristet lite i denne snøstormen. 

Heldigvis løyet vinnen litt utover dagen, så vi fikk kommet oss ut mens det ennå var dagslys. 
Noddy er i kjempeform etter sykdommen, og han bruser litt over av energi. Derfor tok jeg med kongen som henger i ett tau slik at jeg kunne kaste langt når vi kom til jordet. 

Noddy er en elendig søkshund, hahah, for etter første kast kunne han ikke finne kongen. Jeg måtte derfor gå å lete etter den i snøen, og heldigvis har den rødt tau, så jeg så den til slutt. Prøvde å kaste igjen, men nå ble den søkk borte. Vi begge gikk å leita ganske lenge før vi omsider ga opp. Kanskje vi må vente til høsten før vi finner den igjen, og krysser fingrene for at traktoren ikke pløyer den ned først, hehe!

En liten fugl vi fant ved bekken. Er det noen som veit hvordan type fugl det er ?Unni Myrset

27.november

Nydelige bilder!! PS! Det er en fossekall, Norges nasjonalfugl :) Mvh Unni

Marianne Glesaaen

23.november

Kjempeherlige bilder! Ingen tvil om at Noddy har fått igjen energien og at han trives i snøen. Og siden gjesteboka har forsvunnet: Tusen takk for veldig hyggelig kommentar! Jeg ble ordentlig glad for den. Jeg er usikker på om Toya og jeg passer inn i den nye hunden.no. Det er så mye som er blitt borte og mye som er blitt vanskeligere. Så vi får se. Jeg er veldig glad i miljøet her inne. Også savner jeg sen gamle hunden.no. Jeg forstår jo at det trengs en forandring av og til, så det er vel bare meg...