Vel. Man kan ikke gi opp uten å ha forsøkt, så nå prøver jeg.

Jeg kjenner meg selv så godt at jeg vet at hadde det vært opp til meg, ville vi aldri kommet oss ned fra trærne i tidenes morgen. Det er jo bra her oppe i treet, så hvorfor prøve noe nytt? Man vet hva man har, men ikke hva man får. Ville jeg tenkt. Og sånt blir det jo ikke utvikling av, vet du.

Lørdag morgen (eller kanskje ikke akkurat morgen, da). På med mobilen, inn på hunden.no. Hva? En helt ny side! Jeg visste jo at det var blitt jobbet lenge med å pusse opp den gamle hunden (no) vår. Nå hadde det altså skjedd. Og jeg må si at jeg ble imponert over hvor pent det var blitt. Like imponert var jeg ikke da jeg ikke kom inn på menyen fra mobilen. På PC-en gikk det greit. Etter noen dager ordnet det seg med mobilen også (takk til Tom-Erik Paulsen). Men altså: Pent var det blitt. Så begynte jeg å lure: Hvor er gjesteboka? Og hvor er forumet der folk kan stille spørsmål og forhåpentligvis få svar? Riktignok var forumet blitt spammet ned den siste tida, men likevel. Jeg gikk inn på bloggene og fant ut at bloggnavnet ikke synes. Ikke antall kommentarer, heller. Noen forandringer må man jo kunne tåle, tenkte jeg. Jeg vil ikke være en sånn gledesdreper som mumler surt om at alt var bedre før. Folk har jobbet lenge med dette, og jeg vil ikke være negativ.

Hunden.no er blitt så pen. For pen for meg? Gjesteboka er borte, men det skal komme en treningsdagbok. Toya og jeg har aldri savnet en treningsdagbok, for å si det sånn.

Jeg har sjekket andre hundesider der man kan ha en blogg. Jeg har tenkt på egen hjemmeside. Og så har jeg tenkt: Trenger jeg egentlig å være en del av et sosialt nettverk? Når folk spør hvorfor jeg ikke er på Facebook, svarer jeg at for det første lever jeg ikke et så spennende liv at andre har noen glede av å lese om det, og for det andre er jeg ikke så nysgjerrig at jeg lurer på hva folk spiser og kjøper.

Jeg har vært lei meg den siste uka. Miljøet på hunden.no betyr mye for meg. Det blir ikke det samme andre steder. Hunden.no klarer seg nok fint uten Puddelmor.

Vel, vi får se. Nå har jeg i hvert fall gjort et forsøk.

 Jeg klarte ikke å få laste opp bilder.Inger Lise Walle

24.november

Hei Marianne, vi har funnet ut av hvorfor du ikke fikk lastet opp bilder, og den feilen er rettet opp i ;-) Håper du vil prøve på nytt ;-)

Elisabeth Husberg

24.november

Nei nei, hold ut! :) Startvansker må vi alle leve med, men det jobbes nok på spreng for å få til noe bra! Det med bilder får jeg ikke til jeg heller, men det løste seg i dag, så min første blogg siden lanseringen er ute akkurat nuh. Er litt vanskelig i begynnelsen med sånne omstillinger, særlig for oss som er litt teknologiske innvandrere, ikke teknologisk innfødte :D Hehe. Ta en liten pause evt, til flere av bugsa er fikset opp. Du er en viktig del av hunden.no!

Linda Haugen

23.november

Jeg vet sannelig ikke om hunden.no hadde blitt det samme uten deg og Toya. Du betyr minst like mye for oss som hunden.no har betydd for deg. Dette blir en overgang, men jeg vet at veldig mye kommer tilbake selv om vi ikke ser det her og nå. Ikke får du svart en gang på kommentarene våres nå, men det kommer. Lanseringen kom for tidlig, det er jeg helt enig i, men dessverre ikke jeg eller du, eller andre bloggere her som bestemmer. Jeg har vært med å testet nye siden frem til lansering, og ting fungerte nok bedre da. Jeg får heldigvis lastet opp bilder nå, prøv 2 ganger, det skal fungere! Jeg har tullet masse siste ukene, så jeg forstår deg godt. Det er ikke lett med ny side og nye funksjoner, men jeg håper du prøver mer og forhåpentligvis går dette i land når alt er på plass. Arkiv over alle blogginnleggene våre, en gjestebok for å takke for kommentarer, gjerne en venneliste så man finner igjen folk, bedre søkefunksjon, navn og dato på ting. Alt er sendt til redaksjonen vår, og jeg krysser fingrene for at vi blir hørt. Det er tross alt vi som skal bruke denne siden, den er nødt til å være brukervennlig! Jeg håper du blir her, Marianne. Jeg skal i tillegg sørge for at du får et nytt flott design på bloggen din og Toya sin.

Inger Lise Walle

23.november

Det er nesten at jeg sier vi tar tilbake gamle hunden.no om du ikke vil være en del av samfunnet mer. Da ville jeg blitt kjempe lei meg, vi er mange som liker å høre om hverdagen til deg og Toya. Jeg vet det er mye nytt, og at noen ting ikke er på plass. Forumet kommer ikke tilbake, men stort sett alt annet skal komme. Det har bare vært langt flere startvansker enn jeg noen gang kunne sett for meg. Mye må ryddes opp i for gammel tull, men når dette er gjort så kommer det. Vær så snill å bær over med oss. Jeg kan så klart ikke tvinge deg, men håper at med tiden så vil nye hunden.no bli en inne10'er. Vi jobber på her, og hviler aldri. Ikke før alt er på plass.

Ida Cecilie Romset

23.november

Først og fremst, hvis du forlater hunden.no kommer jeg til å savne deg masse, og det kan jeg garantere at andre kommer til å gjøre også. Det er så utrolig koselig å lese om livet til deg og Toya, og ikke minst alle de flotte kommentarene du legger igjen etter deg. Jeg er enig med deg, det er masse som er savnet her nå, men håper de retter opp i det. Spesielt denne gjesteboken, for hvor skal vi takke og respondere på kommentarer nå? Den gjesteboka er noe av det som gjorde hunden.no så trivelig som den var, så håper virkelig den kommer tilbake. Treningsdagbok høres spennende ut, men den erstatter ikke gjesteboka. Bildeopplastning har også vært ett problem, men jeg trur dem prøver å fikse det. For min del hjalp det å gå inn på innstillinger når du skriver ett blogginnlegg og laste opp ett artikkelbilde først, etter jeg hadde gjort det så klarte jeg å laste opp andre bilder også. Jeg får ikke helt til å legge bilde til høyre/venstre for avsnitt ennå, men det kommer seg vel. Hunden.no er som du sier, blitt veldig fint og modernisert, men jeg håper vi får tilbake ting som nå er savnet. Dumt å måtte gå inn på blogger for å se hvem som har skrevet den og hvor mange som har kommentert. Jeg savner også å få mail når noen kommenterer bloggen min, det er så kjekt å ha oversikt. Men uansett, håper du klarer å venne deg til hunden.no og velger å bli!

Mitt arkiv