Ida Cecilie og Noddy

Blogg

I dag er det akkurat 2 år siden jeg spontant hentet hjem Noddy, men ikke nok med det, det er også akkurat 2 år siden jeg publiserte vår første blogg på hunden.no


Jeg får ennå tårer i øynene når jeg tenker på dagen jeg hentet Noddy hjem, det var akkurat som om alt falt på plass, at det var meningen at han skulle inn i livet mitt, og at skjebnen hadde ført oss sammen. 

Hadde det ikke vært for at svigerinna mi og mamma hadde tvunget meg til å ta med nevøen min i barnebursdag ett år tidligere hadde jeg aldri fått jobben jeg fikk og aldri blitt venninne med Kristine som passet Noddy akkurat den ene dagen jeg ble med henne hjem etter jobb. Og det syntes jeg er virkelig fantastisk. 


Når min aller første dag med Noddy var omme satte jeg meg ned i sofaen med datan og Noddy på fanget for å gjøre litt research. Jeg hadde jo akkurat fått hjem min aller første hund, og trengte masse informasjon om hundehold. På denne måten kom jeg over hunden.no og lagde bloggen Ida-Noddy. Siden da har jeg blogget jevnt og trutt, og må si jeg har lært utrolig masse herifra på de 2 årene. Tenk, jeg har hele livet til Noddy på denne nettsiden. Dette er faktisk min 98'ende blogg, snart har jeg rundet 100 blogger her inne. Kanskje jeg skal prøve å gjøre no spesielt med blogg nr. hundre. 


Det at jeg har hatt Noddy hos meg de siste 2 årene har virkelig hjulpet meg masse. Det at en hund kan bety så mye, gjøre så mye for en, elske så mye, og bli elsket like mye tilbake. Det er så klisje som det kan få blitt, men Noddy er virkelig alt for meg.


Jeg gleder meg så utrolig masse til flere år med Noddy, og flere år på hunden.no. Det er så herlig å kunne dele opplevelser, oppturer og nedturer med andre som også er genuint interessert i hund. Det gjør meg så glad når andre tar seg tid til å lese bloggene våre, se på bildene, og kommentere hva vi har skrevet, og det er utrolig morsomt å følge dere andre bloggere, og lese gode artikler. Dere er en liter cyberfamilie som krydrer dagene litt ekstra. 


- Tusen takk Noddy for 2 fantastiske år, og tusen takk hunden.no og dere bloggere for at dere har fulgt oss, og at vi har fått fulgt dere. Marianne Glesaaen

24.november

Herlige Noddy! Det var nok meningen at dere to skulle finne hverandre. Og det er klart at blogg nummer 100 må feires - med kake og hundekjeks. Så får dere slåss om hvem som skal ha hva.

Linda Haugen

23.november

Helt fantastisk å lese, Ida! Og jeg er utrolig glad du fant frem til hunden.no og ville blogge her med oss! Husker selv første gang jeg fant hunden.no, det var i september 2010, og siden den gang har jeg vært frelst. Det er noe spesielt med egen nettside, kan lage design selv og skrive om hva man vil med hund. Jeg skrev utrolig mye om da Snurre og Sprett var i livet mitt, men nå er jo det 4 år siden de forsvant fra bloggen. For to år siden kom jo Kenai inn i livet, og jeg kunne nok blogget mer, men jeg har nok blitt mer restriktiv med årene, tror jeg, hehe. Uansett er jeg veldig glad i å dele bilder! Noddy er en storsjarmør uten like, og det er gøy å følge med dere og hva dere gjør og får til. Jeg heier utrolig masse på dere, og gleder meg til dere står på start i agilitystevne. Si gjerne i fra hvor og når det blir, er det ikke langt unna, kanskje vi tar turen :)