Linda Haugen

Blogg

Vinteren har kommer til Valdres. En årstid mange har et elsk-hat forhold til. På mange måter synes jeg vinteren er vakker, men den kan også være til besvær. Det er vakkert når buskene dekkes av snøkrystaller, og hvor vakkert dette fremheves når solen skinner på. Selv om mørket kommer snikende på ettermiddagen, så er det hyggelig med innekvelder også. 

I fjor strikket søsteren min en mariusgenser til Kenai. Nå har Kenai en veldig god pels, men det er nok kjent for de fleste hundeeiere om dagen at det er noe røyting for tiden. Denne tirsdagen var rett og slett veldig kald. Ikke bare sliter jeg selv med forkjølelse, men hunden må ut allikevel. Jeg kledde på Kenai den fine mariusgenseren og knipset noen bilder i det vakre naturlandskapet jeg hadde utenfor døren da vi sto opp. 

Ja, vinteren er vakker på sin måte. 

(Dette var testbloggen jeg publisert for hunden.no før lanseringen)Kristine Lilleløkken

02.desember

Vakre bilder og vakre Kenai 😄 Morsomt se hvor fin hunden.no har blitt! Dere har gjort en superduper jonn, og jeg vet du har stresset endel med det Linda. Men du er ambisiøs og utrolig flink til det du driver med! Nå skal jeg kose meg med å oppdatere meg på de forskjellige bloggene mellom eksamenslesingen i helgen. Gleder meg til å følge dere gjennom siste måneden i 2017 og utover på nyåret <3

Ida Cecilie Romset

25.november

Så fin genser! Var litt uvant å se Kenai med genser på, haha! Håper forkjølelsen går over og formen blir bedre:) Skikkelig fint det 4. siste bildet, av fjeset til Kenai, elsket det!

Madelen

25.november

Oppfølgningskommentar til forrige kommentar jeg la ut, på de første snøbildene; Det VAR hunden.no sin feil, haha. Disse bildene tror jeg faktisk må være mine favorittbilder, jeg altså Linda. De er jo helt nydelige. Og har dere den utsikten utenfor døren? Damn. Liker det siste bildet hvor man får et typ macrobilde, selv om jeg skulle ønske litt mer detaljer på feks. værhår. Liker også det første bildet ditt veldig godt. Har egentlig ingenting å si på disse, de er veldig fine alle sammen! :D

Inger Lise Walle

24.november

Sykt fine bilder (som alltid)! Er så misunnelig på den snøen!