Elisabeth Husberg

Blogg

Det er noe med det, at alle gode dager betyr litt ekstra nå, uansett om de dagene blir mangfoldige i antall eller ikke. 

Vinterstemning

Vinteren har smøget seg på oss, først med litt is, så med melisdryss, så med det sedvanlige novemberregnet, så masse, masse snø, og nå er vi tilbake på varmegrader og is. Masse bløt is. Slikt noe er ikke cockerfrøkna ulidelig glad i, man blir våt på labbene må skjønne, men vi har hatt noen herlige turer i "vinterskogen" også. 


Sponset av Agria? Neida, dette er dekkenet Moya vant i kåringen "Årets Dyrehelter" i fjor :) 

Når vi ikke er ute og går selv, er Moy ofte med i stallen. Shetlandsponnien min, Fairy, og Moya er i begynnerfasen av et vennskap, enn så lenge er det litt kamp om oppmerksomheten, men det deles ut henholdvis mulenusser og snutenusser begge veier også, og på tur er de supre kompiser. 

Når sola går ned, og veiene er mørke og glatte, synes cockeren det er ypperlig å ligge på plassen sin, som er halve sofaen må vite, og læxe natten i møte... Gøy å endelig få til å legge ut bilder i det nye systemet, gleder meg til å bli kjent med plattformen. 

Hvordan er vinterføret hos dere? 
Ida Cecilie Romset

25.november

Virker som dere har det ganske så koselig tross ustabilt føre. Såå søt ponni da! Noddy ble supersjalu når jeg fikk meg hest, han ble rett og slett sur, hahah. Det var dessverre ikke (eller heldigvis, litt usikker haha) så lenge jeg hadde hesten, så han fikk ganske så fort tilbake oppmerksomheten. Hos oss er det så og si bart nå, litt is her og der. Det var fryktelig ille en liten stund rett etter all snøen som kom smelta. Håper på masse snø snart, og stabilt vær slik at vi kan få en skikkelig fin vinter med kuldegrader og snø som blir liggende :D

Linda Haugen

24.november

Utrolig herlig innlegg! Det ser ut som Moya storkoser seg veldig. Det er vinter i Valdres, heldigvis. Kom vanvittig med snø på onsdag, og nå er det kjempekaldt igjen. Så håper vinteren holder seg nå. Faktisk tenkt meg på skitur til helgen, så. Det er spennende med ny hunden.no, men alt for tidlig med lansering mtp. alt som mangler og alle bugsa, men jeg har stor tro på at IL og gjengen fikser dette! Jeg har troen, og gleder meg masse til alt står ferdig!

Inger Lise Walle

24.november

Så herlig innlegg! Elsker bildet Moya som sover søtt, herlig med hunder som er tilfreds - kan nok ikke si jeg har det samme her om dagen :) Her venter jeg fortsatt på vinter, har hatt ett dryss, og da var jeg og hundene ute klokke ett på natta, bare fordi vi er glad i snø alle sammen. Vet jo aldri med vinter her på kysten, kan hende vi ikke får mer, men jeg krysser fingrene :)

Marianne Glesaaen

24.november

Vinterføret hos oss er temmelig likt vinterføret hos dere. Kanskje ikke så rart, det er jo bare tre mil mellom oss. Toya vil helst ligge på sofaen når det er dårlig vær. Jeg erter henne og kaller henne pysepuddel. Men i dag har vi gått en fin tur i skogen. Kjempefine bilder! Tusen takk for den kjempekoselige kommentaren! Jeg hadde egentlig bestemt meg for å forlate hunden.no. Det var så mye som var borte og så mye jeg ikke fikk til, og jeg tenkte at jeg ikke passet inn her mer. Men nå venter jeg. Etter det jeg forstår, vil det komme nye forandringer og noe av det gamle vil komme tilbake. Håper gjesteboka er en av de tingene! Ved første øyekast så det ut som om det meste skulle dreie seg om trening og konkurranser og sånn. Og du vet - Toya og jeg er liksom ikke der...