Pia Amundsen

Blogg

18.11.17

Nok en litt treg blogg fra meg, men slik ble det nå denne uka!

Veldig gøy med denne oppgraderingen også til hunden, gleder meg veldig til alt kommer skikkelig på plass!

Jeg var litt spent på om jeg fikk dratt på D4A i år. Det er noe jeg har gjort hvert år i 6 år blir dte vel nå, så det er liksom litt tradisjon. I fjor fikk jeg bare vært på en dag, og det ble det i år også, ettersom jeg har vært, og enda er syk. Jeg (og resten av klassen forsåvidt) trodde at det var innlagt i skolen, en klassetur til D4A, men dessverre var det ikke det, så det måtte betales fra egen lomme. Så det var også en faktor som avgjorde at jeg bare dro dit en dag, selv om jeg gjerne skulle ha vært der begge dagene.

Valget ble lørdag, av den grunnen til at det var da det var flest kjentfolk å treffe på, rett og slett! Og litt fordi da er det større sannsynlighet for å få tak i flere gratis ting, samt å finne gode salgtilbud før det blir tomt. Det har sine positive sider ved å dra på søndagen og, men det får jeg ta igjen neste år. Jeg fikk hilst på en håndfull venner, og det er jeg veldig fornøyd med. Dessverre var det et par jeg ikke rakk å si hei til, fordi vi måtte dra litt tidlig ettersom vi også skulle i bursdag. Jeg fik også hilst på Linda fra hunden her, og dte var veldig koselig, selv om det ble litt kort dessverre - men vi må ta det igjen Linda, med et skikkelig treff når jeg er ferdig på skolen!

Fredrik ble med for første gang i år også faktisk. Jeg hadde spurt om han ville være med, noe han sa faktisk ja til (han er nemlig ikke så glad i slike ting, haha) - men så endte det med at han på en måte, måtte bli med uansett, siden jeg ikke kunne kjøre bil.. Jeg bruker så sterke smertestillende (+ hostesaft) som gjør at jeg ikke burde kjøre bil. Blir veldig sløv og slikt, og fant derfor ut at det var kjekt å ha med en som kunne passe på meg, haha. Dessuten fikk jeg jo da også vist Fredrik litt mer i forbindelse med hund (må jo få han bitt av basillen!) og noen hunderaser jeg kunne tenkt meg i fremtiden - mye bedre å se dem selv enn via data. Ikke minst, å få hjelp til å gå i salgsbodene!


Jeg kjøpte inn litt ting og, men det aller meste var gratis ting. Aller mest til hund, noe til katt. Så, som man ser på bildet over her ble det en god del ting! Fredrik må faktisk få æren av alle prøvene fra Genesis som er helt bakerst (med rød ulv). Han fikk hele 19 stk av den - men brukte lang tid på å stå å snakke da, haha. Jeg har ikke tålmodighet til slikt. Alle var også av merket Senior, så det ble igjen til Elvis, og noen få andre senior-poser av annet merke. Ellers ble mesteparten med meg tilbake til skolen, hvor Kiska har fått fylt opp godbitlageret sitt. Jeg ga også bort noe til hunden til svigermor, som jeg hadde flere av. Hunden hennes er dog litt sær, så liker han det ikke blir det bare mer på Elvis, haha!

Ellers ble det 8 små poser til Kayla, katten til Fredrik!

.Sånn ellers kjøpte jeg litt ting og, men egentlig bare 2 ting jeg trengte/som var fornuftig. Det var omega-3-olje til Elvis. Den ble den mellomste flaska på 500 ml ettersom jeg ikke har verdens beste økonomi nå mens jeg går på skole. Den kostet 250,- og dt syns jeg var rimelig! Jeg pleier å kjøpe olje på D4A pga de gode tilbudene, men i år kunne jeg som sagt ikke slå på stortromma. Ellers har jeg kjøpt min første vetbed, noe jeg har hatt lyst på lenge! Kom litt sånn i siste liten, det var veldig tomt så jeg rakk akkurat å ta til meg en i lyseblå, en farge jeg helt klart ønsket! Den er 100x150 cm stor og kostet 250,-. Ellers var det tilbud på noe Hurtta-utstyr, og jeg bryr meg ikke så mye om merker sånn sett, men når det er så billig er det jo litt gøy! Men det er et sjansespill og, når jeg ikke har hund til å måle med. Størrelsen var enten veldig store, eller veldig små (mest store), så jeg fant en Y-sele i det minste som var der (husker ikke str.) som kostet 150,-, samt jeg kom over halsbånd til bare 50,- og jeg klarte ikke holde meg i skinnet, haha. Dessverre var både halsbånd og selen altfor stor, jeg gjorde samme bommert i fjor når jeg var i Finland hvor dte var slike salg der og, så nå har jeg et par-tre seler og slikt som er for stort. Såå.. Med andre ord, jeg trenger en ny hund som passer utstyret, haha! Neida, joda - litt så.

Ikke helt ønsket farger sånn sett, men jeg valgte å ikke være kresen gitt!

Vi glemte tiden litt i salgsbodene, så vi kom oss litt sent avgårde, men rakk akkurat bursdagen da! Fredrik syns også faktisk det var litt gøy; spesielt når han så den samlet fangsten. Så han er faktisk åpen for å bli med neste år og, selv om det var litt slitsomt, haha. Jeg håper jeg får til begge dager neste år. Det var ekstra slitsomt i år siden jeg er som sagt syk, men veldig glad jeg dro sånn sett. Alt i alt var det en trivelig helg trass i sykdom, jeg har bare ikke orket å skrive bloggen før nå siden jeg har fokusert på å pleie helsa mi. Men nå er jeg tilbake på skolen, ikke 100% frisk enda, men det blir bedre og bedre, sakte men sikkert. Jeg gleder meg veldig til å få en normal hverdag igjen kjenner jeg!

Pia & Den triste lommeboka
24. November 2017Linda Haugen

25.november

Det var veldig koselig å få hilse på deg, selv om det ble altfor kort og litt sånn "stress" i det. Vi får satse på å ta noen dager sammen når du er ferdig på skolen! Du fikk, eller Fredrik da, tak i mye gratis. Hele bilen min føltes full av gratisvarer faktisk etterpå. Mye jeg kunne klart meg uten også, men også mye godbiter i år. Fikk kjøpt litt også, og i tillegg VetBed, noe jeg egentlig aldri har kjøpt selv. Den ligger nå i buret i stua, hehe. Høres ut som du hadde en flott lørdag. Skjedde ikke så mye søndag egentlig, men flere som skulle selge ut ting, så faktisk litt billig søndag også. Jeg kjøpte det meste søndag faktisk!