Linda Haugen

Blogg


Hva er vakrere enn krystaller på buskene og et motlys som skinner i ryggen? Det gir i alle fall et nydelig lys, og med litt kuldegrader, så ble dette en vakker tur oppe i åsen denne tirsdagen. 

Vinteren er uten tvil veldig vakker, men det er så synd mørket tar store deler av vinterhalvåret. Det er ikke mange timene før skumringen kommer, og vanskelig å utnytte den flotte tiden. Heldigvis har jeg fri fra jobben hver tirsdag, og da har jeg muligheter til turer. 

Dette var tirsdagen før det kom så enormt mye snø. Vil tro denne snøen kom i store deler av landet, og vi fikk nærmere halvmeteren her i Valdres. Vi hadde jo noe snø fra før, deriblant denne snøen venninnen min, Kenai og jeg gikk tur i denne dagen. 

Jeg er skuffet over egen fotografering denne dagen. Totalt feil hvitbalanse, og dermed fikk jeg ikke fangen den stemningen og fargene jeg ønsket. Veldig synd, men gir de en sjanse. 
Jeg håper å gjenta denne turen, da med ski på beina, til uken igjen. Susann Sandbekkbråten

29.november

Herlighet Linda! Bildene dine er så fine! Jeg håper vi kan møtes en gang og at du kan ta noen bilder av min hunder, mot betaling selvfølgelig :)

Elisabeth Husberg

27.november

Nydelige stemningsbilder!

Madelen

26.november

Linda, jeg må si det; bildene er kjempe fine. Hvitbalansen gjorde ingenting. Og om det er feil så er det noe du enkelt kan fikse i feks lightroom eller ps, just saying. Elsker det siste bildet virkelig! Jeg husker en gang du lærte meg at det gylne snittet i bilder er tingen, men nå, av proffe og super flinke fotografer, har jeg lært meg at det ikke er alt. Om du skjønner? Det er bare er tips, prøv å sett ting litt ut av perspektiv og ikke bruk det gylne snittet, det gjør ofte bildene bedre. Et annet tips (spesielt nå med snø) er dette med høylys som du feks har mye av i høyre hjørne på det siste bildet, og under haken på Kenai på det siste bildet - bare vær forsiktig. For om du for eksempel skal printe ut bildene så vil disse områdene bli helt hvite, uten noen pigmenter og pixler :) Men bildene dine er kjempe fine, det er jo bare pirk pirk! :D

Veronika Paltto

26.november

Åh, for noen utrolig herlige bilder dette her var da! Synes de ble utrolig flotte jeg, du er jo så flink bak kameraet! Huff, er så trasig med vinter når det bare er mørkt, kjenner jeg gruer meg til dagslyset blir helt borte her, her blir det mørkt allerede klokken to noe som er utrolig trasig.. jaja, heldigvis bare to månder til solen kommer da, hehe!