Susann Sandbekkbråten

Blogg

Lørdag 25. november var det klart for nytt stevne for oss. Vi manglet kun èn 1.premiering til så hadde vi ny mellomtittel på Meeka. Siden jeg hadde satt oss mål med å klare å få LP1 og LP2 tittel før jul, så hastet det litt med å finne et stevne nærme nok. 
Det var Australske Gjeterhunder Norge som arrangerte stevne i Drammen Hundepark, og det var jo perfekt! Den hallen er fantastisk å være i nå på vinterstid. Vi meldte oss på og startet treningen, problemet var bare at jeg og Meeka hadde nattevaktshelg denne helga. Men vi fikk bite tenna sammen, den tittelen skulle vi ha, haha!

Vi reiste av gårde rett etter nattevakt. Vi er ferdig på jobb kl.07.00, så da bar det av gårde til Drammen fra Jessheim. (For de som lurer så jobber jeg som hundefører i et vekterselskap, og Meeka er min vekterhund :) )

Vi ankom Drammen kl. 09.00, vår klasse begynte kl.11.00, så vi hadde god tid. Vi gikk en lang tur langs Drammenselva og kosa oss i sola før vi skulle i ringen :)


Vi var nr 3 i vår klasse. Hele programmet gikk helt middels, hun var sliten, men dog ingen lyd! Litt vanskelig kombo, har hun lyd så gir hun alt og øvelsene er nydelige, men når hun er sliten og ikke noe lyd er øvelsene helt middels. Dessverre er lyd ganske strengt i LP konkurranse, og man mister masse poeng. Men dommern var fornøyd med lydløs hund. Øvelsene var rene og fine. Noe pirk gjenstår så klart. Vi fikk 8,5 på nesten alle øvelsene, 8 på fellesøvelesen (hun steppa med labbende), også fikk vi noen 7 og 7,5. Vi endte med 161 p, og det vil si 1.premiering! Ikke nok med det, vi vant også LP2 klassen! + ny tittel! 

Nå heter hun LP1 LP2 Thunstjernas Katla <3 Jeg er så fornøyd med henne. Til tross for at vi hadde jobba natt, jobber hun like godt på stevne. Helt om natten og helt om dagen! Stjernehund<3 

Vinner av LP2, 25. november 2017 Drammen.

Nå skal vi ta en velfortjent pause fra LP, før vi starter opp igjen på nyåret med LP3! Fy søren så kjapt det har gått. Vi startet vårt første stevne i juni, 5 mnd senere har vi to titler og skal begynne med LP 3 nå på nyåret.  
Til helga reiser jeg og Meeka til Beiarn i Nordland på IPO kurs, dvs at Meeka skal ut og kjøre fly! Vi gleder oss masse og ser frem til en spennende helg! :-D
Linda Haugen

05.desember

Herlighet, du er helt rå! Husker jo lille schæfervalpen du fikk deg, og du har holdt utrolig på med henne. Gjort veldig mye, i tillegg hadde flinke folk rundt deg. Så gøy at dere har hatt denne flotte fremgangen på kort tid. Synes ikke lenge siden dere begynte jeg, haha. Helt rått at dere allerede er i LP3! Masse lykke til videre, og gratulerer så mye med ny tittel og seier i klassen!

Cecilie Fuhr

01.desember

Gratulerer :D Fantastisk flinke dere er! Lykke til på kurs og flytur :) Har selv flydd med hund og det gikk helt fint :)

Therese Dahlhaug

29.november

dere er virkelig rå! :D Synes ikke det er lenge siden du begynte med treningen av LP, og nå er dere snart klare for LP3! :D Gratulerer så masse med ny tittel og seier i klassen! Moro!