Therese Dahlhaug

Blogg

8.september skrev jeg at vi så lys i enden av tunellen! Og det gjorde vi! Men noen uker etter ble det plutselig bare tull i slalom igjen, og vi tok noen store steg tilbake i treninga, etter gode tips på kurs! 

Nå, nesten 6mnd etter vi startet prosjektet, har vi kommet oss ut av tunellen, og jobber oss videre bortover veien! Nå står det 12 rette pinne på banen! 

Vi måtte rett og slett bare ta oss en pause og tenke. Etter noen uker prøvde jeg meg på å sette opp en full typ allè-slalom, men ikke helt åpen. Dette fikk Nemo til bra! Jeg bestemte meg for å holde meg på 12 pinne, og alltid 12, da det virket som at han laget seg et mønster når jeg hadde 6+6 med et mellomrom mellom settene. så når jeg satte de sammen sprang han bare forbi pinnene i midten... 

12 pinner, allè-slalom var løsninga vår tilslutt! Nå for kun noen dager siden etter nok en pause på grunn av is i hagen, fikk vi testet slalomen inne i agilityhallen! Ny slalom, nytt sted! 

Nemo feiler første forsøket, men alle de andre forsøkene gikk som smurt! JIPPI! nå skal vi begynne å sette den inn i kombinasjoner og prøve å utfordre litt på innganger! 

https://www.youtube.com/watch?...

siden jeg ikke helt har skjønt hvordan jeg laster opp video på den nye hunden.no blir det foreløpig bare en link til filmen! haha

Therese&Nemo


Kristine Lilleløkken

02.desember

Så morsomt når ting funker! Nemo er blitt så stor og fin siden jegsist var inne her på hunden! Gleder meg til å starte å følge dere igjen 😄

Cecilie Fuhr

01.desember

Så flink han er :) Agility er moro!

Ida Cecilie Romset

29.november

Så flinke! Ser jo veldig bra ut nå, og virker som all jobbinga deres har gitt resultater, det er gøy! :D Vi måtte også sette oss tilbake i treningen, og begynte med bøyler. Tok av bøylene sakte men sikkert, og nå går Noddy en veldig fin slalåm, selv om han feiler en del ennå om han blir ukonsentrert. Det er moro med fremgang!