Ida Cecilie og Noddy

Blogg

Og vi feirer vår blogg nr. 100! Yay!

Jeg nevnte jo at jeg ville gjøre noe spesielt på blogg nr. 100, men har liksom ikke funnet ut hva. Kunne jo servert kake til alle dere som har fulgt oss disse to årene, men det blir liksom ikke det samme når vi ikke er sammen, høhø.
Så! Til til dere som har fulgt bloggen vår, hvis dere har noe snop eller digg i skapet, så har dere i kveld lov til å ta en liten bit, det er jo tross alt feiring! Er ikke det hyggelig? Jeg velger å kose meg med litt lakris, naaaam!


Så tilbake til bloggen!

Det er en stund siden vi har vært i hundeparken nå, og ennå lenger siden jeg har blogga om det. I dag tok jeg med meg kameraet og møtte shibaen Eira. Eira og Noddy er jevngamle og har leika en del sammen tidligere. De går kjempegod overens og storkosa seg. Det er vanskelig å plukke ut bilder, for det ble en hel del, så håper ikke jeg kjeder dere med for mange, haha!

Kristin Rian

10.desember

For noen flotte bilder, spesielt med hvit bakgrunn og med den farten! :D Hundene ser ut som noen skikkelige morroklumper der de leker i snøen! ;)

Therese Dahlhaug

03.desember

Gratulerer med blogg nr.100 :D Utrolig flotte bilder! Det ser virkelig ut som at de storkoser seg i snøen! Imponert over at du får til s fine bilder med hvit hund i hvit snø! Nydelige rett og slett! Og siden jeg ikke finner gjesteboka(Om den fortsatt finnes) så takker jeg for kommentar i bloggen min! Det er moro med fremgang ja, og av og til må man rett og slett gå tilbake noen steg for å få den! blir moro å se deres framgang framover også! :D

Cecilie Fuhr

01.desember

Så flotte hunder! Hvit shiba, det har jeg ikke sett i virkeligheten. Skikkelig fine begge to, ser at de koser seg i snøen :)