Madelen Bergstrøm

Blogg

Først må jeg få si; den nye siden har jo blitt helt sick fin. 

Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen bilder ifra hva jeg har gjort i forskjellige fag og oppgaver det året her. Mye forskjellig, og mye jeg er veldig stolt av. Gleder meg egentlig masse til å fortsette det neste året og få se hvor jeg er hen da, både fotomessig og i livet generelt.Litt cosplay, litt hest og en del utforsking. De siste bildene pluss det ene på toppen her er jeg veldig glad i, de er bilder og uttrykk jeg eksperimenterte med og hadde det gøy med når jeg skapte det. Veldig morsomt.

Det er mye å lære om kamera og kamerateknikk, bruk av lyset, småregler som er enkle og gjør bildene mye bedre, andre og bedre måter å redigere på, hvilken rekkefølge man setter på bilder (det har alt å si), og jeg har fått lov til å gjøre ting jeg ellers aldri ville tenkt tanken på å gjøre. Det er mye arbeid, og enda mer vil det bli. De jeg går i klassen med er super flinke og hjelper til der det trengs. Morsomt. 

Vi blogges! Elisabeth Husberg

06.desember

Så gøy at du deler! Jeg er kjempeglad i foto, som lykkelig amatør må jeg medgi. Jeg synes derfor det er så morsomt å se på bilder andre har tatt :)

Inger Lise Walle

06.desember

Så utrolig mange fine bilder, og det er så gøy å høre at du trives så godt :o) Med et kamera har man jo helt sykt mange muligheter, og man kan skape utrolig mye forskjellig. Kan la kreativiteten blomstre, og det ser jeg den gjør hos deg.

Linda Haugen

05.desember

Artige og morsomme bilder! Har vært på noen fotokurs, men jeg er for dårlig til å bruke tipsene, merker jeg. Virker som du hittil har fått mye ut av skolen, blir gøy å høre mer om hvordan du har det og hva du lærer!

Ida Cecilie Romset

04.desember

Så bra du valgte å dele med oss! Virker som du har fått mye ut av året i alle fall! :D Likte veldig godt det bildet av hun som stod bak gjerdet!