Ida Cecilie og Noddy

Blogg

I går arrangerte vi bakedag med noen venner hjemme hos oss, Ida som er ei god venninne av samboeren min har ei tollertispe med navn Penny. Noddy har faktisk aldri hatt hundebesøk hos seg før, så vi var spente på hvordan det kom til å gå.  

For at Penny ikke skulle komme rett inn i Noddy sitt territorie uten at de hadde møttes før, valgte vi å gå en tur med en gang de kom. Jeg tok dem med til ett jorde på andre siden av skogen her slik at vi kunne slippe dem sammen. 

Det gikk jo utrolig bra, og dem ble bestevenner med en gang. Løpte og lekte kjempefint sammen. Hadde vært litt kjipt om dem ikke hadde gått overens siden de skulle tilbringe hele dagen sammen, haha 

Selvfølgelig hadde jeg med kameraet! 

Etter å ha lekt en times tid håpet vi dem var slitne og gode til vi skulle bake, men det var fremdeles full rulle når vi kom inn i stua, haha. Noddy sleit litt med å slappe av siden han ikke er vant med besøk, men etter ett par timeouts så skjønte han at det var lov til å slappe av selv med besøk. 

I morgen etter agilitytrening reiser vi til Sokna, der skal vi være hos søteren min frem til torsdag eller fredag. Hun har to hunder, så det skal bli spennende å se om Noddy klarer å hvile litt mens vi er på besøk, hehe. Han må jo lære seg det også. Linda Haugen

05.desember

Som alltid veldig flotte bilder! Jeg har vært litt borte fordi jeg har ikke hatt PC. Måtte kjøpe ny, og dermed litt ventetid. Har heller ikke noe redigeringsprogram til bildene mine, men endelig kan jeg kommentere litt igjen! Ser ut som hundene storkoste seg på tur sammen. Ja, veldig lurt og la de hilse før fremmed hund kommer inn i deres hus. Kenai har hatt en del besøk, men de har bare møttes utenfor døren. Ganske stor plass ute her. Håper jeg kommer raskt igang med Photoshop igjen, bare jeg finner ut hvordan få det tilbake... :p Imens koser jeg med å se på dine bilder og lese bloggene dine!