Hilde Bråten Bråten

Blogg

Vår Øyensten Maja <3Du sovnet stille inn i mine armer i dag den 24 November 2017 <3 Bare ung jenta - snaue 4 år gammel <3I natt fikk himmelen en ny stjerne. Du kan se den på himmelen, det er den som lyser sterkest av de alle.Du ble dessverre ikke gamle jenta, Jeg måtte gi slipp på deg,av kjærlighet.
Du lyste opp hverdagen min, med din utrolig positiv og hengivne væremåte.
Dine smerter var vanskelig å se.. du skjulte dem for meg...du ville
vel at ikke jeg skulle engste meg.
Du var alltid vår go jente - det var du til du tok 
dine siste trekk med luft – og det vil du være i evig tid <3 

Jeg har mistet noe jeg aldri kan få tilbake, et bånd så stort og sterkt, følelser jeg aldri hadde følt før... ikke før jeg traff deg...Mitt hjerte er knust, det kjennes ut som om det blir revet ut, jeg har lyst til å rope og skrike....sorgen etter deg er så stor, og så altoverskyggende at jeg ser ikke lyset i andre enden av tunnelen..livet uten deg...Jeg kommer til å savne all gleden du spredte rundt deg,du blafret,snakket og underholdt oss hver dag fra morgen til kveld.Jeg kommer til å savne din herlige personlighet, dine rampestreker,solstrålene og ditt deilig, deilig ansikt.Hver morgen kommer det til å mangle noe ved 

min side, ei som snuffser, fnyser og blafrer på samme tid...Tusen,tusen takk for alt du har gitt meg<3 Hvil i fred kjære Maja, du blir aldri glemt <3


Maja <3 Ingenting er glemt, bare veldig godt gjemt.Du ble skrevet inn i mitt hjerte, helt uten smerte..Smerten den kom, først når du dro.Jeg var trist og gråt, du var høyt elsket.
Jeg holdt rundt deg, du rørte ingen labber-
Det var leit, det var trist men mest av alt så
var det nift.
Jeg savner deg, du var en go hund.
Hvil i fred med englevakt.
Jeg skal tenke på deg både dag og natt..
Jeg elsker deg for evig tid <3

Maja jeg glemmer deg aldri <3 Inger Lise Walle

12.desember

Utrolig trist og vondt å miste en elskverdig hund. Hun var ei flott jente, og minnene kan ingen ta fra deg. Må du hvile i fred Maja.