Sesi & Kristin

Blogg


Her i huset teller vi ned dager både til jul og til siste eksamen. Nå er det bare dager igjen og listen begynner å bli lang med alt morsomt som kan gjøres når vi endelig har tid. Selv om Sesi fortsatt er unghund, med litt lopper i blodet har hun vært tålmodig de siste ukene. Riktig nok har hun blitt skjemt bort med det ene tygge bein etter det andre.

Jeg har ikke helt funnet ut av alt på den nye siden til hunden.no, men får prøve meg frem. Eks. "profilbilde" hvor får man lastet opp det? Til neste innlegg skal jeg dra frem tegnesakene, de har blitt stuet bort alt for lenge. Kanskje det er flere tegnere her? :)  Kristin Rian

10.desember

Takk for svar! Gjerne gjør det :) God jul til deg å!

Linda Haugen

10.desember

Godt spørsmål det med profilbilde. Før var det et stort bilde på høyre side før denne linjen med gjestebok, følgere osv. kom opp under header. Da kunne man trykke direkte på bildet. Nå ser det ut som det ikke fungerer, og ikke finner jeg det ut heller. Skal sende en melding til redaksjonssjefen, så blir det nok fikset. Du skal i teori kunne trykke på det runde med den hunden inni til venstre under headeren din. Ønsker deg masse lykke til med innspurten av eksamen! Og en riktig god jul :)