Plutselig var julen her, høytiden som skal gi så mye varme og glede, men samtidig drar med seg så mye stress og mas. Heldigvis klarer vi å slappe av nå. 

Vi er på juleferie. På torsdag satte Noddy, mamma og jeg oss i bilen og kjørte i ca 10 timer til Møre og Romsdal hvor broren min har funnet seg ei odelsjente. Noddy var som vanlig eksemplarisk og koste seg på bilturen. Han fikk tissepauser når han trengte det, samt mat og drikke i baksetet. Han har det som plommen i egget når han får lov til å stå mellom setene å titte ut av vinduet. 

Her på gården får han lov til å løpe løs og herje, og inne har dem en stuegris som er veldig spennende. Han er utslitt når kvelden kommer, og får til og med lov til å sove under dyna sammen med meg, noe som er ekstra stas siden han sover i bur hjemme. 

Det er ganske deilig å være bortreist i jula. Alle juleforberedelser ble ferdig før jeg dro, så nå kan jeg bare kose meg meg, ikke noe mere stress. 

Noen dager før vi dro skulle jeg ta noen julebilder av Noddy. Det er ikke så lett siden han ikke er så fornøyd med å kle seg ut, men jeg hadde jo så lyst til å lage ett koselig julekort. 
Heldigvis fikk jeg ett bilde på slutten som jeg kunne bruke som julekort hvor Noddy så veldig søt og fornøyd ut. Bildene ble veldig kornete siden de er tatt med veldig høy ISO innendørs og lysnet opp en del i photoshop. Sånn er det når man bestemmer seg å ta bilder på mørke kvelden, haha. 


En riktig god jul til alle på hunden.no. Jeg håper dere får en fredelig jul og koser dere masse med både to- og firbeinte. Husk å ta ett pust i bakken og nyt denne tiden på året, den er allerede snart over. Så håper jeg vi får ett strålende nytt år som det lille men gode felleskapet vi er. Therese Dahlhaug

26.desember

Hihi så artige bilder! :D Detsiste ble jo nydelig! God jul til dere!

Inger Lise Walle

23.desember

Det høres ut som julen har satt inn hos deg og Noddy. Kjempe koselig med skikkelig juleferie og julehygge. Han er bare kjempe sjarmerende, selv når han ikke vil posere, men heller kle av seg. Ble et skikkelig blinkskudd det siste. Ha en fantastisk jul :o)