Hei alle sammen, husker dere oss?


Mitt navn er Oda. Jeg eier en liten (og veldig, veldig sær) blandingshund på 5 år ved navn Mila. Husker dere oss?

Nå er det over et halvt år siden jeg sist ga lyd fra meg her inne. Jeg kan prøve å unnskylde meg og si at det er fordi jeg ikke har hatt tid, men det er ikke sannheten. Jeg har hatt mer enn nok tid, men jeg har hatt null motivasjon. Bloggen på hest.no blir prioritert over denne, for jeg skal ikke legge skjul på at hesteinteressen er større enn hundeinteressen, og å drive to blogger aktivt er ikke alltid like enkelt. Jeg er i stallen hver eneste dag, og det blir lite tid til å trene Mila, i tillegg til at jeg aldri har tid til å ta nye bilder av henne.

Men, nå som hunden.no har blitt oppdatert er det mye lettere å skrive blogger og legge inn bilder, så jeg skal gi det et forsøk. Jeg lover ikke at jeg blir kjempeaktiv igjen, og jeg kan ikke love flere innlegg i uka, men jeg skal gjøre et tappert forsøk på å holde liv i denne bloggen. Hunden.no er jo så koselig, og jeg skal gjøre mitt beste for å prøve å holde dere oppdatert! Vi starter det nye året med blanke ark og nye muligheter, og jeg krysser alt jeg har for at 2018 blir like bra som 2017, og at jeg klarer å holde liv i denne bloggen og! Motivasjonen for både blogg, foto, hest og hund er på topp nå, og jeg håper det holder seg sånn!

For å fylle ut denne bloggen litt, slenger jeg med noen bilder jeg knipset av dotten med den nye leken min (aka. mitt nye objektiv som jeg fikk i julegave). Ikke er bakgrunnen spesielt fin, og ikke var Mila så veldig interessert i å posere, men vi fikk noen søte bilder likevel!

- Oda & Mila -Linda Haugen

26.desember

Selvfølgelig husker vi deg, Oda! Koselig at du ville stikke innom, og håååper jo at du vil blogge litt igjen. Skjønner at hesteinteressen ligger et steg foran! Ha en fortsatt god jul :)

Inger Lise Walle

26.desember

Seff er du og Mila husket! Vi er nok ikke så glemske her :o) Utrolig koselig å høre fra dere igjen :o) Har full forståelse for at hesteinteressen trumfer, det gjorde den for meg også en gang i tiden. Gleder meg til flere oppdateringer fra dere.

Elisabeth Husberg

25.desember

Welcome back! :)

Ida Cecilie og Noddy

25.desember

Selvfølgelig husker vi dere, og har ventet på blogger fra fronten deres lenge, så nå ble jeg glad når jeg så at det var du som hadde blogget! :D Utrolig flotte bilder av Mila! Kan tenke meg du er fornøyd med det nye objektivet. Hvilke objektiv er det? Håper på å se flere blogger fra dere nå, men skjønner jo det er mye med to blogger :) Håper dere har hatt en fin jul og kosa dere masse :D

May Søfting

25.desember

Gøy at flere kommer tilbake hit! Selv har jeg ikke blogget her på noen år. Men som deg prøver jeg meg forsiktig, uten å love at man er tilbake på 100%. Mila var kjempe fin :)