Victoria92

Blogg


Ja, jeg får vel starte med å ønske dere alle sammen en riktig god jul! Håper alle har hatt en fantastisk jul så langt, og at resterende blir like bra. 

Hundene fikk litt forskjellige gaver i år, blant annet fikk de 4 Nina Ottosen aktivitetsspill, fitpaws peanut, godbiter, også kjøpte jeg meg et 360 graders hightec kamera til taket. Ja, kanskje er jeg en overbeskyttende hundeeier, men jeg tror det kommer til å roe nervene mine betraktelig. Det skal festes i taket i stua så jeg kan se 360 grader i stua og ut på kjøkkenet. En enkel app på telefon gjør at jeg kan se hvordan dyra har det når jeg har pause på jobb for eksempel. Det er også toveis-lyd, men jeg kommer selvfølgelig ikke til å snakke til hundene via kamera - jeg tror det fører til mer uro for begge parter. 

Hundene løste tre av spillene på første økt, men jaggu ble de slitne også. Veldig artig med hodebry, og nå har jeg begynt å lese om smeller. Lurer litt på å bestille bokser og treningsbane, så kanskje vi endelig får ut fingern å gjør noe. Jeg tror nemlig at dette virkelig kan være greien til Nenana.

Ellers så fikk jeg splitter nye langrennski med bindinger og støvler av foreldrene mine, og det var SÅ etterlengtet. Fy søren, jeg ble så sinnsykt glad! Nå håper jeg veldig på snø så Nenana og jeg kan komme oss ut på turer. 


For noen uker siden dro Caroline og Tundra med seg Nenana og meg ut på en agilitytrening. Det virket som Nenana likte det, og vi kom oss faktisk gjennom både slalåm, tunnel med ulik lengde, bom og hinder. Caroline var en flink instruktør riktignok, så jeg tror det var mye av grunnen til at det gikk så bra. Men det gav mersmak, så vi får satse på mer trening i 2018. 


Ellers så står alt bra til med Selma, og hun rusler jo å går som vanlig. Med unntak av at hun virkelig liker klo-spa, og det har jo aldri skjedd. Det er helt utrolig, men altså for første gang på ti år holder jeg faktisk neglene i sjakk. Det er vanvittig bra å tenke på. Elisabeth Husberg

27.desember

IQ-leker er gøy! :) Gøy med AH på agility-trening!

Ida Cecilie og Noddy

26.desember

Så fine gaver! Hørtes veldig kjekt ut med 360 graders kamera! Hvor er det du har kjøpt det? Kjempegøy med agilitytrening! Håper å få se dere mer i det :D Og så utrolig herlig at det går så bra med klørene til Selma, godt dere fant ut av det!

Linda Haugen

26.desember

Så koselig! Utrolig mye fint, og nyttig, til hundene. Ønsker meg slike aktivisering-leker selv, vil tro Kenai vil synes det er ålreit. 360 graders kamera kunne jeg også absolutt trengt, samtidig synes jeg greit å ikke alltid vite hva hunden gjør hjemme, haha. Nei, skal jeg si hva jeg fikk til jul? Tidenes migreneanfall! Våknet lille juleaften at jeg spydde. Går jo over, så da kom vi oss endelig ut. Våknet fader meg juleaften med samme greia, denne gangen uten å spy... takk og lov. Gikk så over, så vi kom oss ut og fikk besøkt bestefaren min på sykehjemmet. Veldig koselig, OG Kenai var med! Besøkshund, nesten, haha. Men herlighet så mye roligere han blir på slike steder, barn kunne til og med gi han godbit og alt. Uansett, juleaften gikk så som så med hodet og kroppen, men da jeg kom hjem 1. dag jul sov jeg 1 time midt på dagen, la meg 20:30 på kvelden og sov hele 13 timer! Det var den jula, haha... Har fortsatt små anfall, men går seg til. Så, håper i grunn alle har hatt en bedre jul enn meg :p

Inger Lise Walle

26.desember

God jul! Så heldig hunder! Og deg med nye ski. Har et spill av Nina selv, som sikkert er 4-5 år gammelt. Det er level 3, men Dakota tar det på fem sekunder, så har stoppet litt opp i hjerneutfordringene på henne selv, og har også tenkt oss ut på smellerfronten. Siden hun nå er pensjonist på trekkbanen, så må vi finne på noe hun kan ha glede av, uten å ta knekken på kroppen. Morsomt at Selma endelig har fortstått at kloklipp er greit, det er en fin julegave det :o)

Mitt arkiv

11. januar
BB. We went to the forest
03. januar
Toppturer 2018 - Mål
03. januar
Året 2017
03. januar
BB. Fjols til fjells
03. januar
BB. Fjellet i november
03. januar
BB. En dag i desember
30. desember
Godt nyttår!
25. desember
Hei og hopp!
12. november
Den dagen ''alt'' løste seg
10. november
Dag 11 av 20
08. november
Dag 10 av 20
08. november
Dag 9 av 20
05. november
Et lite frustrasjonsinnlegg
05. november
Dag 8 av 20
31. oktober
Dag 6 av 20
31. oktober
Dag 5 av 20
24. oktober
Dag 3 av 20
23. oktober
Dag 2 av 20
22. oktober
Dag 1 av 20
21. oktober
Nenana, back in business
21. juli
TB. Fedme hos hund
19. mars
TB/MB. Hvordan finne riktig utstyr
06. mars
TB/MB. På tur med hund
12. januar
TB. Salmonella hos hund
09. januar
TB. Giardia Lamblia
09. desember
TB. Med hund under soning
04. desember
TB. Dyreassisterte intervensjoner
29. november
TB/MB. Å variere treningen
23. november
TB/MB. Norsk dyrevelferd
20. november
TB. Kennelhoste
18. november
TB. Sjokoladeforgiftning hos hund
10. oktober
MB. Plukk opp!
09. oktober
TB. Firebeint blodgiver - revidert
07. oktober
TB/MB. Ruffwear Palisades Pack
08. september
MB. Ulvproblematikken
25. august
TB. Patellaluksasjon
17. august
TB/MB. Cynofobi
21. juli
TB. ID-merking av hund
18. juli
TB/MB. Uetisk avl som følge av filmatisering
17. juli
TB. Gulsott hos hund
15. juli
TB. Hund og varme
13. juli
TB. Addison's disease
30. juni
TB. Grå stær hos hund
28. juni
TB. Bully Whippet Syndrome
26. juni
TB. Sjøvett og fjellvett med hund
23. juni
TB/MB. Potesko til hund
12. mars
TB. Demodex
11. mars
MB. Å forsikre hunden
04. mars
TB. Osteochondrose
20. februar
TB. Parvovirus