rainbowdog

Blogg

Dato: 19.12.2017

Publisert: 26.12.2017

Forsinka blogg, hva er det?

Jeg fortalte at jeg skulle bli mer aktiv her inne, men den gang ei. Det er faktisk kun nå i ferien at jeg har for lite å gjøre, det er nemlig ukjente ord for meg i Tana. Men gud, så deilig det er å sove lenge og ha dagene til å gjøre omtrent hva jeg vil. Og etter en aaltfor lang høst hvor jeg har løpt fra det ene gjøremålet til det andre, brukt en fritime til å møkke bokser og en annen til å ordne for, da er det faktisk ikke noe annet en deilig å bare ikke gjøre noe i en uke. Nå merker jeg dog at jeg savner hestepelsene mine og det å ha mye å gjøre, men først skal jeg nyte en uke med fri før hverdagen kommer tilbake!

I mangel på nye bilder har jeg vært å gravd fram litt eldre skatter på pcen, og endelig fått somlet meg til å redigere de. Jeg reiser til pappa og Tilla nå på onsdag, så satser på å få brukt den siste ferieuka mi på å få tatt masse nye bilder, det er etterlengtet iværtfall!

I mellomtiden så får dere kose dere med disse fra en Mai dag tidligere i år, mens min vakre, skamklipte hund poserte så fint.Og hun er, til de som måtte lure, skamklipt så hun ligner på en dobørste fordi pelsen på ørene var så langt ute å kjøre som overhodet mulig, så jeg klipte ned den i April tror jeg, for at det skulle vokse ut og bli finere, og gjett at det funket. (nei, det funket ikke. Mission not accomplished, men per dags dato ser hun ikke ut som en dobørste mer.) Disse bildene ble i tilegg med mitt gamle kamera og det er sånn nå jeg virkelig ser forskjellen på kvaliteten, for å si det sånn! Menmen, hiver de ut i mangel på noe annet å blogge om, så snakkes vi foråpentligvis snart igjen!
Elisabeth Husberg

27.desember

Herlighet så grom! Digger ørene!

Linda Haugen

26.desember

Kjempe fine og koselige bilder! Kos deg masse i ferien din! Selv skal jeg nå jobbe igjen frem til nyttårshelgen, så ble ikke mye fri her. Men, sånn det er. Ha en fin romjul videre :)