MaySofting

Blogg

På julaften "annonserte" jeg min tilbakekomst her på hunden.no, fikk tre kommentarer på bloggen- av tre bloggere jeg husker meget godt fra tiden her inne- bloggere jeg faktisk har tenkt på i mitt fravær, jeg har lurt på hvordan det gikk med både dem og hundene dems! Det har faktisk vært ett savn i min hverdag, det ufattelig koselige lille miljøet her inne!Savnet

Ja, jeg har savnet miljøet på hunden.no. Det er kanskje ikke det største miljøet, men som meg selv som er fra en liten plass langt oppe i nord hvor alle kjenner alle. Ja, det gjode vi jaggu her også! Jeg har savnet å kunne spørre om råd, savnet å lese om alle sine ulike hverdager, ulike hunder. Jeg har savnet de gode tema blogene. Mest av alt- jeg har savnet DERE! Dere- bloggerne, det er dere (oss) som gjør hunden-no til ett så bra sted å blogge på. Jeg savner de støttende ordene i tunge stunder, de glade ordene i gode øyeblikk man deler. Jeg har savnet den kunnskapen om både hund, skriving, fotografering og folkeskikken som er her. 


Jeg savner å kunne dele om hverdagen min og Pomchi sin, til noen som er like glade i hunden(e) sin som meg. Noen som forstår, noen som lytter, noen som gledes over hva vi får til, noen som forstår frustrasjonen og noen som har kunnskapen jeg ikke har. 

Det miljøet som er her inne- det er verdt å ta vare på. Det er ett miljø jeg ikke har lyktes å finne andre steder. Jeg har ingen spesielle interesser innen temaet "mitt hundehold", jeg driver ikke med gjeterhund, agility, rally lydighet, jakt eller er med i noen hundeklubb. Nærmeste jeg kommer ett miljø er vel at jeg er trofast pressefotograf når mamma trener border colliene sine. Men gjett hva? - I'ts all right. Det er helt OK her, jeg må ikke være medlem av ett spesielt miljø, her er det nemlig nok å elske hunden sin. 


Bloggerne her - norges høfligste?

Noe som sitter mitt hjerte nærmest, så er det de ufattelig koselige og høflige bloggerne her. Her har jeg fått forstålese, svar på dumme og mindre dumme spørsmål, jeg har lært om både hun, hundehold, fotografering og så mye annet! 


Noen jeg har fått vanvittig mye kunnskap av så er det Linda, hun deler gode kunnskapsrike tema blogger og fototips er det ikke mangel på! Jeg setter faktisk utrolig mye pris på å få følge deg, Linda og Kenai! En annen her jeg har savnet er Marianne og Toya, jeg vet faktisk ikke om Marianne enda blogger her- det håper jeg! Men henne har jeg savet, alle de koselige kommentarene og gleden av å følge hverdagen demmes, det savner jeg. 


Høfligheten og folkeskikken her inne er- etter min mening, noe de fleste andre steder burde ta lærdom av. Jeg har opplevd så mange koselige, hyggelige og saklige kommentarer her inne. Om det er noen "nett troll" her inne, så har jeg gått helt glipp av dem. Jeg husker hunden.no som en trygg og trivelig plass å skrive på! En plass jeg kunne bruke mange timer på hver eneste dag. En stor klapp på skuldra til alle her inne som gjør dette til en fantastisk plass å blogge på. Jeg er så ufattelig glad at jeg er tilbake her, å jeg gleder meg til å dele hverdagen min og hundene sin. Therese Dahlhaug

02.januar

For en utrolig herlig blogg! Og jeg er så enig med deg! Her finnes ingen nett-troll ( i så fall har jeg, som deg gått glipp av dem), og alle er så hyggelige og saklige i sine kommentarer. Og som du sier, det er et sted for alle som elsker hundene sine om man så "bare" har dem som familiehund og turkamerat! Godt å ha deg tilbake!

Inger Lise Walle

27.desember

Det er så koselig å lese blogg fra deg! Det varmer meg langt inne i hjerterota. Det er ikke lett å være hundeeier i dag, og nå sitter jeg litt med to hatter siden jeg jobber på denne nettsiden, men jeg er heldig som har så ufattelige snille, gode og flinke bloggere her, som tar vare på hverandre. So what om man ikke driver med noe spesielt innen hund. Det er som du sier; bare det å være glad i hund, og på denne plattformen møtes vi, som et felleskap som elsker hunder. Så utrolig koselig blogg, og det er alle i sin helthet - som gjør dette stedet til det det er.

Linda Haugen

27.desember

Det er så utrolig hyggelig å bli nevnt, og faktisk litt rørende - fordi jeg setter så pris på det! Det er nettopp grunnen til at jeg ikke klarer å forlate hunden.no, fordi alle setter så pris på at man prøver å hjelpe til på sine vis. Ingen avviser deg på en uhyggelig måte, og her inne kan man faktisk tørre å snakke om ting som kanskje er litt vanskelig. Jeg er faktisk utrolig lei av å høre om alle perfekte hundehold der ute, men her på hunden.no kan man faktisk tørre å snakke om det som faktisk ikke er så bra. Jeg er altfor glad i hunden.no! Vi har ikke så mye hundemiljø her i Valdres heller, men vi prøver å være med på litt sport og trening fordi det er gøy, og vi liker det. Og er som du sier, det er et mindre miljø her, og ingen hakking for alt. En grnn til at jeg holder meg vekk fra Facebook grupper, og andre større hundeforum. Jeg som fersk hundeeier, synes faktisk det er både skummelt og stressende med alt man kan lese, for plutsleig føler man at alt man gjør er feil og galt. Denne følelsen får man ikke her på hunden.no!

Elisabeth Husberg

27.desember

Koselig å ha dere tilbake. Jeg har jobbet meg litt gjennom startvanskene på nyoppussingen nå og kommer sterkere og sterkere tilbake :)

Marianne Glesaaen

27.desember

Hei, May! Jeg ble jo så rørt over at du nevnte Toya og meg, så jeg måtte bare logge meg inn og kommentere. Jeg har savnet deg og Pomchi også. Nå er det sånn at jeg er usikker på om jeg kommer til å fortsette med bloggingen her. Etter at hunden.no ble pusset opp, ble det så vanskelig for dumme meg å laste opp bilder. Fikk beskjed om det var i orden, og så satt jeg i flere timer uten å få det til. Da ble barnslige Marianne veldig sur. Jeg logget meg av og ordnet meg en egen hjemmeside. Adressen vår er toya-og-marianne.com. Men du vet - jeg er støtt og stadig innom her, og jeg synes det er morsomt at du er tilbake!