Madelen og Beauty!

Blogg

I slutten av 2016 skrev jeg ned noen planer, mål og håp for 2017 som jeg ønsket skulle bli fullført. Selv om ett av målene var fra 2015 for 2016, så har jeg faktisk gjennomført alle! Ikke at alle var mål med ting å gjøre dog, men gjort er gjort.

1. Jeg har nå fått en gylden mulighet til å fullføre billappen. Det var en plan i hele 2016, men nå håper jeg virkelig at plan/håp blir til virkelighet. Kanskje til og med før jeg blir 20?
Og gjett om jeg gjorde! 24 dager etter 2017 begynte sto jeg med førerkortet i hånda. Velfortjent! Den gangen sa jeg at jeg ikke skulle ta noen slags førerkort på en laang stund, men nå om dagen driver jeg å tenker på å ta b96, men det er foreløpig bare en tanke.


2. Jeg vil finne ut om jeg vil gå skole høsten 2017-2018, eller om jeg skal jobbe et år. Dette finner jeg nok ut iløpet av det første halvåret, så håper for min egen del at jeg klarer å finne en konklusjon for det neste skoleåret som jeg selv kan og vil trives med.
Dette har jeg også funnet ut av.  Skole ble det, og jeg trives enormt og det er så satans gøy!


3. Jeg vil føle meg mer som meg selv. Altså, jeg vil føle meg som meg, jeg vil være meg. Jeg vil ikke leve bak en fasade, bak denne masken jeg bærer hele tiden. 
Dette var det ene punktet jeg var usikker på. Det jeg vil si nå er at jeg er glad, jeg lever ikke med masken hele tiden og klarer å ha en dårlig dag og la det vises. Det er deilig. Jeg er mye mer åpen om de dagene jeg føler meg dårlig, deprimert og psykisk syk mot andre, både venner og de i klassen og klarer å leve med at jeg er meg. 

VI BLOGGES
Madelen & Beauty - 29.12.17Linda Haugen

29.desember

Herlig å lese! Man står mye friere med lappen, og kan tenke meg det var fantastisk at den endelig var i boks! Skole også, husker jo du var usikker, og virker som du har gjort et riktig valg med det! Virker også som du har turt å være mer deg selv og kjenne etter og høre på deg selv. Flott å høre, Madelen! Blir spennende å se hva neste år bringer, men jeg tror det blir bra jeg! :)