MaySofting

Blogg

En avtale er gjort. Vi gleder oss. Vi har begynt å ordne i stand til en til hund i hus- ett nytt familie medlem. Forberedelser, avtaler, glede, nerver- ja, alt sammen har begynt å falle på plass.... Selvsagt kan ting skje, man vil selge til noen nærmere, man finner ut at man vil beholde hunden selv. 

Ting skjer

Jeg forstår

Men for Guds skyld vær ærlig da. 

Gi beskjed. Ikke send en lusen SMS «Hunden fikk ett nytt hjem i dag»....Den var allerede solgt. Vi hadde faktisk en avtale, ting var gjort i stand- alt var klart egentlig, så tikker en slik SMS inn på telefonen. Tårene er ett faktum. Ikke at det er så veldig trist på mange måter men skuffelsen. Den skuffelsen over at folk er så useriøse. Er det mulig?! Det koster så lite å gi beskjed. En SMS eller en telefon samtale, jeg skjønner at ting kan skje. Ting kan endres. Men det er da vel mulig å gi beskjed?  Som dere skjønner er jeg og min samboer, Tony, på jakt etter en lillebror eller lillesøster til våre kjære Pomchi.  


Ja, som dere skjønner, å finne en hund som er perfekt for oss, det er ikke enkelt. Det er det aldri når man skal ha en til hund i hus. Ett nytt medlem i flokken. Vi hadde funnet en meget aktuell kandidat, den hadde det meste av det vi ønsket- tilogmed favoritt fargen min, gul, som Pomchi. Alt var omtrent i orden, i går tikker det en sms inn- "hunden fikk nytt hjem idag". Fy ***n jeg ble skuffet. Ikke nødvendigvis for at vi må begynne hunde "jakten" på nytt, eller at vi hadde ordnet mye i stand og gledet oss veldig- men skuffelsen over at noen faktisk er så useriøse. Hvorfor ikke si noe før? Hvorfor love oss hunden? Makan til frekkas av en selger! 


Det hadde kostet så lite å si noe tidligere, eller si at dem ville selge hunden nærmere, eller hva enn som var problemet. Det hadde kostet så lite å vi hadde sluppet å blitt så skuffet. 


Så til deg som er så innmari useriøs- si ting som det er, send en SMS, ring - gjør noe... Linda Haugen

30.desember

Dessverre er det mange useriøse aktører der ute. Derfor skal man være veldig kritisk når man velger oppdretter. Det er dessverre langt mellom seriøse oppdrettere i dag... Håper dere finner en hund for dere! Og at dere lykkes bedre neste gang :)