Dette blir en lang blogg.. 

Først så tenkte jeg å begrense meg til de tekniske gode bildene, men det var noen veldig gode minner jeg ville ha med også. Jeg mener at ett godt bilde er også ett bilde som klarer å gjengi gode minner med den riktige følelsen. Dere føler nok ikke det jeg føler når dere ser bildene, men av like vell vil jeg ha de med. 

Når jeg gikk gjennom bildene fra 2017 la jeg merke til at jeg har blitt litt bedre til å ta bilder gjennom året. Det har jeg faktisk ikke tenkt over, men jeg syntes det er morsomt å se at ting har blitt bedre, både teknisk på kameraet, men også photoshop. 

Jeg har tatt med mest hund, men også litt hest og andre ting. 

Her kommer en hel haug av bilder fra 2017. 
Ett teknisk dårlig bilde, men dette var ganske stort for oss siden Noddy hadde kræsjet med denne hunden en uke tidligere og blitt redd. De klarte å løse det selv og kunne igjen leke, stor og liten.

Noddy med onkelen sin som han er så glad i


Hårvask i det fri, det er friskt det!


Noe av det beste jeg veit i hele verden er lange sommernetter i naturen
Noddy fant trøst på fanget til en ukjent gutt når vi var på hundetreffOg ble fort populær blant barna som var der


Og da lærte han seg fort at han var liten, søt og sjarmerende og prøvde seg på alle, hahah!

En av de beste vennene Noddy har fått gjennom 2017 er aussien Chevy!Han har også fått lov til å leke med Bartehund's Mimbus og Co, og jeg fikk møte Merethe!
Hvis du så hele veien helt hit så må jeg takke deg, og du fortjener en kjeks!

Jeg håper fotoåret 2018 byr må mange fine og spennende motiver, og kanskje kan jeg forbedre meg ennå mer!Elisabeth Husberg

03.januar

Guuudamei så nydelige bilder! Er helt forelsket i fokuset ditt! Nydelig! Virkelig helt eksepsjonelt flotte!

Therese Dahlhaug

02.januar

For noen utrolig flotte og herlige bilder, og mange gode minner kan jeg se for meg! Bildene dine har absolutt utviklet seg i løpet av året, og du tar virkelig mange flotte bilder med flotte farger og motiver! :D Gleder meg til å se flere v dine flotte bilder i 2018!

Linda Haugen

02.januar

Helt sykt hvor mange fine bilder du har tatt! Og jeg er så enig med deg. Mange gode minner ligger ikke alltid i tekniske gode bilder. Savner det i min blogg, disse gode minnene. Det blir i tilbakeblogg-bloggen min tenkte jeg at de kommer. Jeg tror jeg skal gjøre om litt i nå dette året med mappene mine, slik at jeg også kan lage en samling av turminner. Jeg ser også at du har forbedret deg på bildene, men jeg synes også bilene dine generelt er veldig gode, også tørr du å mikse og trikse mye mer. Håper du fortsetter å legge ut bilder dette året!