En gang i forrige århundre (1974) fikk jeg min første hund, en rød cocker spaniel. Jeg vokste ikke fra hundeinteressen, slik de voksne trodde. Tvert om - det er interessen for hunder som har vokst. I huset er det for tiden tre firbeinte av rasen engelsk springer spaniel. Jeg synes fremdeles det er like moro å prøve nye ting som da jeg fikk min første hund. Kanskje til og med det er enda mer morsomt nå! Jeg dømmer jaktanleggsprøve og apportprøve for spaniels, ettersøksprøver (blodspor/ferskspor) og bronsemerke i lydighet. Jeg er også NKK trinn II instruktør med spesialområde jakt og er godkjent rallylydighetsinstruktør. Jeg er også aktiv i ulike hundeklubber og foreninger. Selv drev jeg med ettersøk i ettersøksring i mange år frem til jeg ble syk i år 2000.

Jeg har 80% fast stilling som planlegger i Luster kommune og resten av tiden jobber jeg som freelanser der jeg er like flittig med pennen som med fotoapparatet.

Jeg driver et lite oppdrett under kennelnavnet Desperado og har oppdrettet over 220 valper.

Hunder jeg har eid eller oppdrettet har oppnådd (pr 1.1.2018):
Utstilling:
19 utstillingschampions, norsk, finsk, tysk og internasjonal utstillingschampions, BIS på spesialutstillingen, BIG-3 på NKK-utstilling og en tysk vinner.

Jakt: Jeg har selv ført hund til 2. premie i åpen klasse, valpekjøpere har gått til 2. premie i eliteklasse på jaktprøve. Totalt er 13 premiert på jaktprøve. Hele 60 har godkjent jaktanleggsprøve. Flere NM-vinnere på blodspor, 71 viltsporchampions, flere nordiske viltsporchampions og 57 godkjente ettersøkshunder.

Lydighet, rallylydighet mm: En lydighetschampion. Fire rallylydighetschampions.
Opprykk til A-brukshund (NBF). Godkjent ferdselsprøve. Flere godkjente narkotikahunder. Godkjente redningshunder vinter, sommer og ruin.

Jeg prøver å følge nært opp mine valpekjøpere. Hjemmeside: www.desperado.no
Mail: kennel@desperado.no