Jeg er den stolte eier av Zafira, Schenda og enn så lenge lille Silva. Bor på Birkeland med min samboer og våre 3 nydelige barn <3 Jeg har vokst opp med hund, men fikk først min helt egen hund da jeg var tolv år. Jeg har siden da trent og konkurrert aktivt innen lydighet. Jeg har vært fosterhjem for dyrebeskyttelsen og fått hunder igjennom omplassering. Jeg har nylig fått øynene opp for bruks og trener dette også.

Den 27.02.08 ble min chinese crested pp Chica stjålet rett utenfor huset mitt. Jeg startet da en hjemmeside:
www.dyrforsvunnet.com
Der kan dere lese mer om Chica og andre hunder som er forsvunnet/stjålet.

 Stikk gjerne innom min private hjemmeside:www.schendas.com  og titt hvis du har lyst. Og legg igjen en hilsen i GB når du er der for det liker vi:)

Hund er ingen hobby men en livstil!

 

Zafira (14.03.06)

Hun er en utrolig flott og snill hund og en engel med barna!

En topp hund på trening men gir meg mange grå hår i hode når hun slipper valpe faktene sine igjennom. Hun vil veldig gjerne glede meg og gjøre som jeg sier, men tror mange ganger at hennes barnslige adferd overrasker henne like mye som det overrasker meg.
Jeg får ofte komentarer og skryt over hennes rolige og lydige vesen, og det gjør at en schæfer eiers hjerte svulmer av stolthet!Som jeg ofte sier til folk jeg møter: Hun er like snill som hun er stor! 

 

 

 

 


 Schenda er en glad og trygg liten dame som ble født 06.06.08 i Saltnes.
All ære til hennes mamma og oppdretteren Torild for denne flotte hunden!

Noe av det gøyeste hun vet er å gjøre ting sammen med meg, egentlig det samme hva det er så lenge vi gjør ting sammen.

Hun er trygg på seg selv og alle rundt henne og nye ting tar hun med stor fatning, og nytter ikke det så begynner hun å leke. For ingenting er jo farlig når man leker vel ;) Når det gjelder lydighet så er hun ett naturtalent og det lover virkelig godt for fremtiden.
Hun kan flere kl 3 og Elite øvelser og gjør dem med glede. Det rett og slett lyser lære og arbeidslyst av henne! Ahhh..en hunde eiers drøm...

Hun ble 12.12.11 mor til sitt og kennelens første kull. Der ble det født 3 hanner og 2 tisper. Den ene hannen døde desverre i løpet av det første døgnet. I skrivende stund bor en hanne (LEON) i Oslo, og den andre hannen (KAIZER) i Skien, den ene tispa (Pepsi) bor ca 10 min kjøring fra sin bror Leon i Oslo og den andre tispa (Mira) bor sammen med sin familie i Drøbak :)

Schendas andre og sannsynligvis siste kull er planlagt vår/sommer 2013. Og i 2014 sen vinter/tidlig vår vil, om alt går bra Pepsi komme hjem igjen til oss med valper i magen, det gleder vi oss veldig til :D