Veterinær

Nicholas Morgan

Nicholas Morgan fullførte Norges Veterinærhøgskole i 2006, og eier og driver nå Sveberg Dyrehospital utenfor Trondheim. Her tilbyr de tjenester som tannbehandling, indremedisin, rehablitering og adferdskonsultasjon, for å nevne noen. I tillegg til å arbeide med dyrene holder Morgan jevnlig kveldskurs i spennende og nyttige temaer for hundeeiere, om førstehjelp, daglig stell og lignende. Les mer om Nicholas ....

Siste besvarte spørsmål
Valp og unghund

Inger Handegård

Inger Handegård fikk sin første hund i 1974 og har etter den tid hatt mange hunder. I tillegg har hun oppdrettet over 200 valper under kennelnavnet Desperado. Inger er utdannet NKK-trinn II instruktør og hun er dommer for ettersøk og jaktprøver for spaniels. Hun har har vært instruktør for mange valpekurs. Inger har selv flere hunder av rasen engelsk springer spaniel og driver aktivt med spor, ettersøk, utstilling, lydighet, rallylydighet og jakt. Hun har også konkurrert i brukshund.

Inger svarer på de fleste spørsmål som gjelder valp og unghund, bortsett fra spørsmål som du bør stille veterinæren din.
Konkurranselydighet

Vegar Nordby

Vegar har lang erfaring med konkurranselydighet, og deltar aktivt med to av sine seks golden retrivere.

Han er daglig leder av
Nordby's Hundesenteret og har hovedansvaret for kursene. Sammen med sin samboer,
Trude Lieng, driver han også oppdrett av golden retriver.

Vegar har jobbet med hund på heltid siden 1999 og har tillegnet seg masse kunnskap om hund og hundetrening. Så snart det er åpning i fritiden benytter han denne til å gå på kurs selv, slik at han kan få ytterligere kunnskap for hele tiden å holde seg oppdatert.Freestyle og Heelwork to Music

Nina Haaland

I 2005 startet Nina Haaland Norsk Freestyleforening. Der satt hun som leder i to år før hun ble nestleder. I dag er hun æresmedlem, og en aktiv aktør i miljøet.

Nina satt også i komiteen som utarbeidet regelverket for freestylekonkurranser, og hun var en av dem som fikk i stand de første møtene med Norsk Kennel Klub for å få sporten godkjent som offisiell hundesport i Norge.

Nina er dommer i både freestyle og heelwork to music, og driver aktivt på med en av sine to hunder.

I dag driver hun hundeskolen Hund i Fokus. I tillegg til å ha tittelen ”hundekurator” er hun utdannet som instruktør i hverdagslydighet, kantarellsøk, klikketrening og sporinstruktør. Les mer om Nina her!Gjeterhund

Ole Martin Nymoen

Ole Martin Nymoen driver www.osturridning.no  og Gjeterens kennel i Os i Østerdalen.

Han har drevet med hund siden 1982. Han har vært med på det Norske landslaget både i lydighet og for gjeterhund. Han har vært Norgesmester i begge hundegrenene og Norsk/Svensk mester i lydighet. Han er godkjent gjeterhunddommer og instruktør av NSG.

Han har border collie , men har også hatt australsk kelpie. Han er nå aktiv  i gjeterhundmiljøet og driver Gjeterens kennel, med kurser og foredrag over hele landet. Les mer om Ole Martin her!

Samt at han hjelper alle som har generelle problemer med hunden sin.


Hundekjøring langdistanse

Ketil Reitan

Ketil Reitan har drevet med hundekjøring siden 1980. I dag driver han og familien Alaskan Husky Tours som tilbyr hundekjøring for nybegynnere ved Røros. Om sommeren er det turer med hundevogner etter gamle seterveier og med slede i fjellet om vinteren.

Ketil har kjørt verdens mest berømte hundeløp Iditarod på 1800 kilometer fire ganger, i tillegg til andre tøffe løp som Yukon Quest (1600 km) og løp fra Nome i Alaska til Anadyr i Sibir (2000 km).  Ketil var ledende hundekjører i rekonstruksjonen av kappløpet til Sydpolen mellom Roald Amundsen og Robert Scott i TV-serien som ble vist på NRK. Les mer om han her.KONTAKT OSS
Telefon: 922 93 353
E-post: post@hunden.no

Besøksadresse:
Kleverveien 3
1540 Vestby
TIPS OSS
Telefon: 91 53 17 05
E-post: ingerlise@hunden.no

ANNONSER
Telefon: 922 93 353
E-post: knut@hunden.no
UTGIVER
Hesteportalen AS
Daglig leder: Knut Houge
E-post: knut@hunden.no
REDAKSJON
Ansvarlig redaktør: Knut Houge
Redaksjonssjef: Inger Lise Walle