Natur VGS

Natur vgs er eneste naturbruksskole i Oslo. Vi er en privatskole, men er gratis for deg med ungdomsrett og folkeregisteradresse i Oslo. Vi tilbyr Vg1 Naturbruk med utplassering og fordypning innen hund. På Vg2 kan du velge fordypning hund. Etter Vg2 kan du ta studiekompetanse.

Besøk Natur VGS


Dille Gård Naturbruksgymnasium

Vi tilbyr utdanning innen hund, jakt, hest, opplevelsesturisme og skogsmaskinfører på vår flotte gård midt i Sverige nær Østersund. Skolen har internat og du kan ha med deg hund. Vi har elever fra hele Skandinavia. Alle studenter har 15 uker med praksis. Velkommen til en personlig liten skole hvor du tar en yrkesutdanning samtidig som du får studiekompetanse til universitet og høyskoler. Du får også venner for livet. Gi oss beskjed hvis du ønsker å besøke oss, eller vil vite mer om oss!

Besøk Dille Gård Naturbruksgymnasium


Stend vidaregåande skule

Linjen for deg som vil ha hund som yrke eller oppnå studiekompetanse. Alt du behøver for en fremtid i hundebransje: - Vitenskapelig og yrkesrettet kunnskap - Mye praktisk trening - Entrepenørskap og ungdomsbedrift med hund - Arbeidspraksis i hundebedrift - Klassetur til Norsk Folkehjelp sitt treningssenter for minesøkshunder i Bosnia.

Besøk Stend vidaregåande skule


KONTAKT OSS
Telefon: 922 93 353
E-post: post@hunden.no

Besøksadresse:
Kleverveien 3
1540 Vestby
TIPS OSS
Telefon: 91 53 17 05
E-post: ingerlise@hunden.no

ANNONSER
Telefon: 922 93 353
E-post: knut@hunden.no
UTGIVER
Hesteportalen AS
Daglig leder: Knut Houge
E-post: knut@hunden.no
REDAKSJON
Ansvarlig redaktør: Knut Houge
Redaksjonssjef: Inger Lise Walle