Folkehøgskolen 69'Nord

- Flammende nordlys - Hundegård i skolegården; du kan starte med hundespann rett fra skolen! - Hundekjøring på Svalbard - Finnmarksløpet og Troms Quest - Egen hund! - Snørekjøring og friluftsliv - Villmark! - Vennskap for livet! - Jakt og fiske rett utenfor stuedøra! - Les mer om linja og andre linjer på hjemmesiden vår!

Besøk Folkehøgskolen 69'Nord


Valdres Folkehøgskule

For deg som får et kick av uteliv i barsk natur. Du har kanskje ikke brukt hund eller kjørt hundespann, men du liker intense naturopplevelser sammen med andre. Å mestre et hundespann er en vintereventyropplevelse som kan gi avhengighet.

Besøk Valdres Folkehøgskule


Hardanger Folkehøgskule

Dette er den einaste hundelinja i sitt slag i Norge. Her kan hundeeigarar ta med seg hunden sin til skulen, trena den og tilbringe mykje tid med den i løpet av folkehøgskuleåret. Vi brukar belønningsbasert trening i alle sammenhenger. Vi lærer om, og prøver oss på utstilling, lydighet, agility, brukshund, blodspor, rallylydighet, jakt, freestyle, redningshund, gjeterhund, etologi, sosialisering, hundens språk, raselære, massasje, fring, klikkertrening, m.m.

Besøk Hardanger Folkehøgskule


KONTAKT OSS
Telefon: 922 93 353
E-post: post@hunden.no

Besøksadresse:
Kleverveien 3
1540 Vestby
TIPS OSS
Telefon: 91 53 17 05
E-post: ingerlise@hunden.no

ANNONSER
Telefon: 922 93 353
E-post: knut@hunden.no
UTGIVER
Hesteportalen AS
Daglig leder: Knut Houge
E-post: knut@hunden.no
REDAKSJON
Ansvarlig redaktør: Knut Houge
Redaksjonssjef: Inger Lise Walle