Velkommen til nye hunden.no!

Endelig kan vi vise frem et produkt vi har jobbet lenge med. Vi håper dere liker den nye siden like godt som oss.24.
Publisert
NOVEMBER 2017

Journalist
Inger Lise Walle


På nyåret 2017 ble avgjørelsen tatt, hunden.no skal fornyes. Flere måneder med planlegging, tenking, testing og arbeid har blitt et resultat vi med glede endelig kan vise til våre lesere, bloggere og annonsører.

– Siden har nå gjennomgått et omfattende ansiktsløft, og vi kan nå by på en nettside som passer tiden bedre. Hunden.no ble først lansert i 2008. Tiden har gått, utviklingen på nettet har vært enorm og mulighetene er større. Bortsett fra mange gode artikler og blogger har tiden stått litt teknisk stille på hunden.no sine sider, sier redaktør, Knut Houge.

På tide med en endring

Redaktør Knut Houge.

– En erfaring jeg har gjort som nettredaktør er at det dummeste man kan gjøre er å fortelle leserne om alle ambisjonene man har og alt man planlegger skal komme. For er det en ting som er sikkert, så er det at virkeligheten aldri blir som planlagt. Med dette mener jeg ikke å si at vi ikke har ambisjoner, for det har vi. Men når de nye funksjonene kommer så skal de være en hyggelig overraskelse, forteller Houge.

Mye nytt

– Vi har tatt med oss en god del av de funksjonene som leserne er vandt med, i tillegg har vi utviklet noen nye. Nå er for eksempel hunden.no også mobilvennlig, og i bloggen er det muligheter for større bilder. Vi har utviklet mange av funksjonene, og hunden.no som dere kjente den, er nå historie. Jeg håper denne utviklingen vil falle i smak, sier Houge.

Nettisiden tilpasser seg nå etter både pc, mobil og nettbrett.

Grunnet en ny bildeserver har vi muligheten til å ha mye større bilder både i artikler, og i bloggene.

– Vi holder også på å utvikle en treningdagbok, så den kommer. Den er ment for å være brukevennlig, og et verktøy for å huske treningsøkter bedre på en systematisk og ryddig måte, sier Houge.

Vi utvikler hunden.no sammen

Hurra for nye hunden.no!

– For oss har det alltid vært viktig at leserne og bloggerne er fornøyde, og det har vi tenkt mye på i denne prosessen. Vi har gledet oss veldig til å vise frem den nye siden, og selv om det erfaringsmessig dukker opp ting vi ikke har tenkt på, så håper vi dette faller i smak. Det er ikke bare vi i redaksjonen som alene utvikler en slik nettside, vi er avhengig av dere lesere. Sammen lager vi hunden.no, forteller Houge.

Dersom du skulle oppleve noen problemer, så er det veldig fint om du gir oss beskjed.

– Vi ønsker å tilby en siden som en funksjonell, og derfor må dere gjerne komme med tilbakemelding om dere opplever noen problemer. Likevel er det mye som skal fungere når man lanserer, så det er erfaringsmessig litt hikke i starten. Vi skal gjøre så godt vi kan for å rette dette fortløpende. Vi er veldig spente, og håper dere like utviklingen, sier Houge.

Kontakt oss på facebook eller via e-post.Karen M Skjelbred

20.november

Wooow! Dette var virkelig en fin overraskelse å få før jul :) Gleder meg stort til å bli kjent med siden igjen, og ikke minst til å se hva som er nytt! Treningsdagbok høres fantastisk ut :D Takk for oppdateringen, og en klapp på skulderene til hunden.no teamet :)

Therese Dahlhaug

19.november

Så utrolig flott at dere har utviklet hjemmesiden! :D Har ventet på dette siden Hest.no fikk sitt nye design! Gleder meg til å utforske de nye funksjonene! Og jeg gleder meg veldig til å se hvordan funksjonen til treningsdagbok blir! det hørtes hvertfall veldig spennende ut!

Marie

19.november

Så kult! Tror dette blir veldig bra - selvom det er uvant akkurat nå, haha :) Jeg har lagt merke til at noen av skrevet før dere oppdaterte ser litt merkelige ut - noen mangler bilder, skrift i ulik størrelse, avsnitt som kommer i feil rekkefølge... Vet ikke om det blir fiksa etterhvert, eller om det er noe vi må fikse manuelt? I tillegg ser jeg ingen av kommentarene jeg har sett tidligere, hverken hos meg selv eller andre. Ganske uvant design - men jeg liker det, og gleder meg til å bli bedre kjent med den nye siden! :)

Elisabeth Husberg

19.november

Spennende med et ansiktsløft! Gleder meg til å bli bedre kjent med plattformen. Litt uvant nå. Jeg har problemer med å komme inn via Iphonen min, men jeg har sendt mail om det. Videre tenker jeg at det er greit å kunne søke etter bloggere, det funker ikke nå, og at profilbildet/navnet til bloggeren står sammen med bloggen når du scroller nedover de nyeste bloggene. Man kan heller ikke gå veldig langt tilbake i arkivene til folk, det er kanskje litt dumt.. Dette blir nok kjempebra!

Kjetil Kirkhus

18.november

Stilig! Gratulerer med ny og fresh side. Spennende å prøve treningsdagboken når den kommer.

Victoria-Louise Fjeld Karlsen

18.november

Kjempe fint, og dette er noe jeg tror kommer til å løfte siden betraktelig!

Madelen

18.november

Æææææh, dritkult!

Ida Cecilie Romset

18.november

Åhh, så morsomt! Dette var utrolig kult! Jeg gleder meg masse til å blogge nå, i alle fall når bildene kan bli større, og dermed bedre kvalitet! Det jeg har merket hittil er at den siste skrevet bloggen min har blitt slettet. Utifra oversikten over "siste blogger" ser det ut som det er flere blogger som har blitt slettet. Jeg har full forståelse for at det kan være litt trøblete med bugs og greier i starten, og håper de andre her har det også. Husker da hest.no endret seg i sin tid, da ble det utrolig mye styr og klaging og flere bloggere sluttet å blogge, håper virkelig ikke det blir slik her. Stå på dere i redaksjonen, dere gjør en super jobb!