Ha en riktig god jul

Vi i hunden.no-redaksjonen vil med dette få sende en takk til alle dere som bidrar til å gjøre siden til det den er i dag:24.
Publisert
DESEMBER 2017

RR
Journalist
Redaksjonen


Tusen takk til alle dere som har bidratt med artikler og bilder til siden. Vi ønsker å dekke hunde-Norge så bredt som mulig, både i forhold til grener og geografi. Det hadde vi ikke klart uten dere.

Tusen takk til alle våre eksperter, som på frivillig basis svarer på spørsmål til hvert eneste år.

Tusen takk til alle bloggerne som lager liv på siden. Vi har fått et eget miljø her inne, som er både trivelig og lærerikt. Dere sprer mye glede, og støtter folk som trenger det. Samholdet på denne nettsiden er unikt.
Vi er kjempestolte over alle de flotte bloggene dere skriver, og vil fortsette med å lage forsidehenvisninger i 2018 også.

Tusen takk til alle dere som deltar i konkurransene våre. Samtidig må vi takke sponsorene for flotte premier.

Tusen takk til alle dere som bare er innom og leser, og ikke nødvendigvis viser hvem dere er. Å se at artiklene våre blir lest er selvfølgelig alltid en inspirasjon.

Og til slutt, men absolutt ikke minst: Tusen takk til alle våre annonsører. Uten dere hadde ikke hunden.no vært det siden er i dag. Dere er grunnen til at vi har flere arbeidsplasser, og kan lage en side som engasjerer store deler av hunde-Norge. Tusen takk!

Da gjenstår det til slutt bare nok en gang å ønske dere alle sammen, to-og firbeinte, en riktig god jul!